WDP semnează cu Auchan pentru un spațiu logistic de depozitare în Ilfov

WDP a semnat un acord pentru dezvoltarea și închirierea unui spațiu logistic de depozitare de 77.000 m² la unitatea sa din București, pentru comerciantul cu amănuntul Auchan. Bugetul investiției se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro. Această nouă dezvoltare evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung și parteneriate transfrontaliere.

După o primă colaborare în Luxemburg între WDP și grupul internațional francez de comerț cu amănuntul Auchan, WDP va dezvolta o nouă unitate modernăde depozitarepentru acest comerciant cu amănuntul în locația WDP existentă din București – Ștefăneștii de Jos. Noile clădiri cu o suprafață de aproximativ 77.000 m² vor consta parțial într-o zonă cu temperatură controlată și vor fi închiriate de Auchan pe o perioadă de șapte ani. Livrarea acestei noi dezvoltări este programată în tmpul primului trimestru din 2020. Bugetul investiției pentru WDP se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro.

„Această tranzacție evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung cu clienții săi, în toate regiunile sale cheie”, a declarat Jeroen Biermans, Director General al WDP în România.

Portofoliul WdP în România a crescut față de perioada similară a anului trecut, când deținea puțin peste 100.000 de metri pătrați de spații de acest tip și 1,2 milioane de metri pătrați de teren. Astfel, la finele lunii septembrie, WdP deținea în România 434.147 metri pătrați de spații industriale și de logistică și 3,23 milioane de metri pătrați de teren, cu o valoare de piață de 395,4 milioane de euro. România reprezintă a treia țară ca mărime în portofoliul WdP, după Olanda și Belgia.