Stadionul din Tg. Jiu va fi gata peste patru luni

Lucrările la stadionul din Târgu Jiu vor începe imediat ce vremea va permite.  Este vorba, printre altele, de canalizarea menajeră și pluvială, rețeaua de alimentare electrică și amenajarea exterioară a stadionului. Acesta ar trebui să fie inaugurat peste patru luni, scrie Pandurul.

Pentru ca investiția să fie dusă la bun sfârșit, Ministerul Dezvoltării a mai alocat, în toamna anului trecut, încă cinci milioane de euro. În total, costurile complexului sportiv de la Târgu Jiu vor ajunge la circa 28 de milioane de euro, dintre care cu 2 a cotizat municipalitatea.

Noul stadion Târgu Jiu îl înlocuiește pe cel vechi, și va îndeplini cerințele nivelului 4 UEFA, nivel care asigură condiții mai mult decât suficiente pentru desfășurarea de meciuri din competițiile naționale, susține ConaA pe pagina sa web. Pe lângă cele 2 tribune și 2 peluze, în cadrul proiectului se vor realiza un corp administrativ și un hotel destinat cazării sportivilor, ambele cu regim de înălțime P+4E, și o parcare subterană pentru 150 autoturisme.