BuildMan Solutions ridică un ansamblu rezidențial în stil toscan, la Arad

BuildMan Solutions construiește la Arad primul proiect de locuințe în stil toscan – Toscana Residence Arad, conform Aradon.

Varianta caselor înşiruite în stil toscan are ca principal avantaj costul mai mic pentru întreținere și încălzire, la jumătate față de apartamentele clasice, cât si valoarea scăzută de impozitare.

Casele Multiplex în stil toscan dispun de o grădină suficientă pentru desfășurarea activităților outdoor, care necesită de un efort minim pentru întreținerea lor din partea proprietarilor, dar și de o terasă acoperită în prelungirea livingului. Structura caselor este realizată în totalitate din caramidă și beton de cea mai bună calitate, iar finisajele includ tâmplărie din PVC, obloane, arcade și detalii din cărămidă aparentă. Termoizolarea caselor se realizează cu polistiren de 10 cm grosime.

BuildMan Solutions a demarat deja proiectul și azi sunt construite 8 locuințe de tip Multiplex (înșiruite), în cartierul Aradul Nou – strada Constituției 166, la mai puțin de 2 km de Calea Timișorii, având în curs de dezvoltare în cadrul aceluiași proiect, locuințe de tip DUPLEX și SIMPLEX în același stil toscan.