Colliers International devine partener strategic pe consultanță imobiliară al ANIS

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a devenit partener strategic de real estate al ANIS, asociaţia patronală a industriei de software şi servicii din România, ce reunește peste 130 de companii membre, cu un total de aproximativ 38.000 de de angajați.

 

Din perspectiva acestui rol, activitatea Colliers International se va concentra pe:

 

  • consolidarea cunoștințelor referitoare la piața imobilară ale membrilor ANIS, prin distribuirea de informații în cadrul unor serii de discuții și prezentări interactive susținute la meetup-urile și evenimentele desfășurate de organizație;

 

  • sprijinirea eforturilor asociației de reprezentare a intereselor industriei în ariile de business și de reglementare relevante pentru membrii săi;

 

  • oferirea de consultanță echipei executive a ANIS cu privire la aspectele de real estate, cu impact asupra activității ANIS ca organizație.

 

Prin acest parteneriat, Colliers International reafirmă angajamentul de a susține companiile de software și tehnologie în dezvoltarea businessului și oferirea celor mai bune soluții de real estate pentru acomodarea cât mai eficientă a echipelor componente.

 

„Biroul a devenit un factor cheie în dezvoltarea sănătoasă a unei companii, contribuind direct la retenția angajaților și la atragerea de noi talente. Cei mai mulți dintre angajații din industria de software şi servicii fac parte din generațiile Millennialls (Y) și Z, astfel încât au așteptări tot mai ridicate vizavi de clădirea în care lucrează, precum și față de amenajarea propriu-zisă a biroului.  Companiile nu mai pot vorbi astăzi de employer branding fără a lua în calcul și spațiul de lucru, ca o experiență completă de care au parte angajații”, a explicat George Didoiu, Director Tenant Services, în cadrul Colliers International.

 

„Parteneriatul cu Colliers International  face parte din noua strategie a ANIS de susținere pentru sectorul tech. Ne dorim să avem aproape specialiști în domenii strategice, iar Colliers International este unul dintre acești parteneri, expertiza lor vasta în domeniul imobiliar, concentrată pe companiile din sectorul tehnologiei, ne va ajuta sa inițiem și să derulăm proiecte ample pentru membrii ANIS. Industria de high tech este printre cei mai importanți vectori de creștere economică și de aceea comunitatea tech trebuie sprijinită pentru a-și continua dezvoltarea”, a declarat Alexandru Timiș, Public Affairs Director, ANIS.

 

În ultimii ani, Colliers International a oferit consultanță imobiliară pentru unele dintre cele mai sonore nume din industria IT, precum: Tremend, Adobe și  Microsoft.