Eugene Estate deschide filiala din București

Eugene Estate, companie românească de consultanță imobiliară specializată în domeniul rezidențial, înființată de Eugen Encuțescu (foto) în anul 2000 la Timișoara, anunță începerea activității pe piața de profil din București. În filiala care are sediul în Piața Lipscani nr. 77 și care va fi condusă de Dan Țiganu, anterior chief sales officer la Premier Estate Management (2016-2018) și sales director Allizanz-Țiriac Asigurări (1998-2016), vor lucra 60 de brokeri imobiliari.

Sediul filialei din București a Eugene Estate, companie care a oferit consultanță și servicii pentru peste 10.000 de tranzacții pe piața imobiliară din Timișoara și împrejurimi, este situat într-o zonă ultracentrală a Capitalei,  Piața Lipscani nr. 77.

Decizia de a intra pe piața din București vine oarecum firesc după 19 ani de activitate pe segmentul rezidențial din vestul României. În tot acest timp am crescut și ne-am dezvoltat, am întâmpinat greutăți și am reușit să trecem cu succes de ele, să ne maturizăm atât profesional, cât și economic astfel încât să putem trece cu business-ul nostru într-o altă etapă. Când am ales sediul filialei din București, am luat în calcul accesibilitatea, atât pentru clienții noștri, cât și pentru brokerii imobiliari care își vor desfășura activitatea în cadrul companiei noastre și nu puteam alege o altă zonă decât cea ultracentrală. Accesul la transportul în comun este facil, reprezentat în mod special de cele două guri de metrou care ne flanchează (Unirii și Universitate). Totodată, există și locuri de parcare aflate la cel mult patru minute de mers pe jos față de sediu. În plus, fiecare dintre cele cinci etaje ale clădirii poartă un dram din istoria Bucureștilor”, declară Eugen Encuțescu, fondatorul companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate.

 

Managerul filialei din București a companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate este Dan Țiganu, un executiv cu experiență semnificativă în real estate și asigurări, anterior chief sales officer la Premier Estate Management (2016-2018) și sales director Allizanz-Țiriac Asigurări (1998-2016).

 

Piața este stabilă, iar tipologiile de clienți din București se regăsesc peste tot în țară. Clientul, atât în calitate de cumpărător, cât și în cea de vânzător a ajuns să fie mult mai informat, iar acest aspect este mai mult decât salutar și atestă maturitatea din prezent a pieței rezidențiale. Mai mult, odată cu modificarea normelor bancare în ceea ce privește acordarea creditelor se înregistrează o mai mare deschidere în a apela la ajutorul unui specialist. Nevoia de intermediere este acum completată și de nevoia de a eficientiza bugetele existente sau țintite de către ambele părți implicate ”, declară Dan Țiganu, manager Eugene Estate București.

 

Obiectivul principal pentru primul an de funcționare al filialei din București a companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate este de a recruta și profesionaliza brokeri imobiliari. Ținta companiei este de a finaliza anul 2019 cu un număr de 60 de brokeri imobiliari, atât cu experiență în domeniu, cât și debutanți care să fie educați profesional în spiritul valorilor Eugene Estate.

 

Despre Eugene Estate

 

Eugen Encuțescu a fondat compania de consultanță imobiliară specializată în rezidențial în anul 2000, când avea 19 ani, la Timișoara. Încă din anul 2000, Eugene Estate a funcționat ca un liant bazat pe perfecționare și profesionalism între compania de consultanță imobiliară și clienții săi. De-a lungul timpului, Eugene Estate a oferit consultanță imobiliară și servicii pentru peste 10.000 de tranzacții cu apartamente, case și terenuri de pe piața de real estate din Timișoara și împrejurimi.