70 de ansambluri, dintre care 6 noi, își prezintă cele 20.000 de locuințe în acest weekend la Imobiliarium Universitate

Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, însumează, la prima ediție a târgului organizată în Piața Universității, peste 20.000 de unități locative, respectiv un număr de circa 70 de ansambluri rezidențiale din București și împrejurimi. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, se vor lansa în premieră șase noi ansambluri imobiliare.

„Așa cum ne-am obișnuit vizitatorii la fiecare ediție Imobiliarium, și de această dată ne dorim să prezentăm o imagine corectă a pieței imobiliare, respectiv a dezvoltatorilor, care au fost atent selecționați. Suntem de părere că numărul mare de unități locative cumulate la această ediție, alături de formatul conceptului Imobiliarium, va asigura vizitatorilor o plajă largă de variante, respectiv o experiență de prospectare utilă și plăcută”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

 

Potrivit reprezentanților evenimentului, peste 70 de proiecte noi, din toate zonele Capitalei, vor fi prezentate posibililor cumpărători la Imobiliarium Universitate. În total, proiectele însumează circa 20.000 de unități locative, peste 1 milion de metri pătrați, iar aproximativ 30% dintre acestea sunt finalizate, 30% se află în construcție, iar 40% în plan.

 

Printre cei mai mari dezvoltatori care își vor prezenta ofertele la expoziția imobiliară din acest weekend se numără Point Development, Neo Timpuri noi, divizie a One United Development, Impact, Hagag, Exigent, Dimri, Hercesa, Speedwell, Nusco Imobiliaria, Romco Systems etc.. Totodată, numeroase agenții imobiliare, precum SudRezidential, Imoteca The Residential Experts, Premier Estate Management, Raich&Raich, The Concept, R&D Advisors etc., vor veni cu zeci de proiecte fiecare, pe care le reprezintă în exclusivitate.

 

Șase ansambluri vor fi lansate în premieră la Imobiliarium Universitate

Una dintre cele șase lansări în premieră la Imobiliarium Universitate este Hils Pallady Apartments, un nou ansamblu middle – class aflat în proximitatea stației de metrou Anghel Saligny. Acesta va fi format din 12 blocuri cu 11 etaje, totalizând aproape 2.000 de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu trei camere.

De asemenea, ansamblul City Point Aviației își va prezenta în premieră a doua fază a proiectului, respectiv 406 apartamente ultra moderne, la doar 10 minute de zona Aviației. Complexul se remarcă și datorită unor facilități unice din interiorul complexului, precum piste de alergare și biciclete, spații deschise și aerisite, precum și zone pentru plimbări în aer liber în care nu au acces mașinile.

Ilro Residence Militari este un complex alcătuit din cinci clădiri, fiecare cu câte 7 etaje, respectiv 35 de apartamente pe clădire, prima fiind deja ridicată și în curs de finalizare. Proiectul este construit în zona nouă a planului de extindere al Capitalei cu orientare vestică, zonă caracterizată de construcții moderne.

 

Un alt exemplu este proiectul imobiliar Delea Veche 29,  amplasat în zona centrală a Capitalei, în proximitatea Universității Hyperion și apropierea stației de metrou Piața Muncii. Clădirea cuprinde opt apartamente cu două și trei camere, opt locuri de parcare și șase boxe.

 

Potrivit reprezentanților Imobiliarium, alături de cele menționate vor putea fi consultate și alte ansambluri noi, aflate în premieră la o expoziție imobiliară.

 

                                                                                  ###

Despre Universum Events

 

De peste 10 ani în industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.

 

Concepte proprii:

 

Târgul Imobiliarium, început în 2017 ca o alternativă la clasicele evenimente de real-estate, își propune să faciliteze procesul de căutare și achiziție a unui imobil, cu ajutorul tehnologiei VR. Dedicat sectorului rezidențial, proiectul reunește cel mai mare număr de ansambluri noi, ținând cont de experiența acestora și istoricul lor.

 

GoTech World (anterior Internet & Mobile World), casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, cea mai amplă expo-conferință B2B dedicată soluțiilor IT și digitale din regiune;

 

Festivalul Bucharest Tech Week, ajuns la a patra ediție, mobilizează comunitatea tech din Capitală pentru a încuraja inovarea și adoptarea de noi tehnologii.

 

MyConnector, o platformă online dedicată evenimentelor, care operează accesul la evenimente, de la înregistrarea online până la accesul în eveniment.

 

Lagoo Snagov, locația proprie pentru organizarea evenimentelor atât corporate cât și private, ce se întinde pe o suprafață de 60.000 mp, în mijlocul naturii.

 

Sub umbrela UNIVERSUM au luat formă conceptele proprii și o divizie de evenimente personalizate: M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions) și o divizie de Team Building care oferă un portofoliu cu peste 140 de activități și concepte, ambele divizii axate pe evenimente de amploare pentru clienți.

 

Compania este reprezentatul unic în România al celei mai mari licențe de team building din lume, Catalyst Global Team Building, oferind soluții pentru nevoile clienților și asigurând experiențe unice cu fiecare eveniment.