Topaz Residence a investit într-un ansamblu rezidențial în Bacău

Topaz Residence a investit în construcția unui ansamblu rezidențial în municiupiul Bacău, situat în zona ultracentrală, pe strada Nicolae Titulescu, numărul 6. Acesta este o construcție premium care cuprinde 66 de apartamente, scrie Bacău.net. Reprezentanții dezvoltatorului au afirmat că au epuizat apartamentele de tipul A2 și cele de tipul B3 și se află la stadiul în care mai au de vânzare doar 1-2 apartamente din alte tipuri.

Această construcție este formată din două porțiuni, fiecare având 6 etaje. În acest moment, una dintre acestea a fost finalizată, iar cea de-a doua aflându-se la al cincilea etaj din cele șase pe care le are.

Antreprenorul general este Nortek Trust A. G.

Reprezentanții Topaz Residence susțin că folosesc materiale de calitate, fapt care îi face remarcați față de ceilalți competitori. Astfel, aceștia au declarat că pentru izolație vor folosi un termosistem din vată bazaltică cu o tâmplărie gri atracit, profil de 92mm, 3 garnituri de etanșare, 3 foi de sticlă și pachet de 52mm, de la firmă Salamander ADF Exclusiv, cu distanțier termic Dură Therm. Aceștia au subliniat faptul că aerul condiționat va fi inutil, iar factura la energie terminca se va modifică datorită calității materialelor.