Eden Lake construiește 387 unități locative în Pipera, pe malul lacului Șaulei

La târgul imobiliar Imobiliarum, ce va avea loc în acest weekend în parcarea Brico Depot din Băneasa, va fi lansat proiectul rezidențial Eden Lake despre care dezvoltatorul susține că va aduce cele mai multe facilități oferite de un ansamblu imobiliar viitorilor locatari, având dotări precum un adevărat resort.

Dezvoltatorul construiește 387 de unități locative, de 2, 3 și 4 camere în cartierul Pipera, pe malul lacului Șaulei. Investiția totală în proiect fiind de peste 45 milioane de euro.

Proiectul Eden a fost gândit să ofere locatarilor locuința mult dorită, chiar dacă se află într-un bloc și nu este o casă. Locatarii beneficiază de 2 piscine atât în interior, cât și în exterior, un centru SPA, supermarket, restaurant, pastry shop, zone de lobby pentru evenimente sociale cu mica bibliotecă și spații pentru discuții, dar și loc de joacă, prize pentru mașini electrice, pistă de alergare și zonă de fitness în aer liber.

„70% din suprafața complexului reprezintă spațiile verzi unde se pot face plimbări în aer liber. Ne dorim ca la Eden Lake să se nască un mini orășel, unde locatarii să fie o comunitate frumoasă. Timpul petrecut împreună cu prietenii și cei dragi este cel mai prețios, dar dacă ai și vecini care devin prieteni, atunci noua casă este cea în care vei rămâne o viață, susține  Andreea Ilina, general manager Eden Lake.

Proiectul Eden Lake oferă și soluții pentru eficientizarea costurilor la întreținere, fiind construit la cele mai înalte standarde. De asemenea, locatarii beneficiază inclusiv de spațiu pentru cei care lucrează de acasa ( lounge bar, hobby room și mailing room).