Wienerberger are un nou managing director

Wienerberger România anunță numirea, cu efect imediat, a lui Iulian Mangalagiu ca Managing Director și Purtător de Cuvânt al board-ului.

Mangalagiu este un expert cu numeroși ani de experiență în domeniul materialelor de construcții. Pe lângă expertiza sa extinsă și îndelungată, înțelege în profunzime toate aspectele acestui business, datorită poziției sale anterioare ca CEO la Brikston. Înainte de aceasta, Iulian Mangalagiu a fost  Business Unit Manager pentru Henkel România și Director de Marketing și Vânzări pentru Rigips România. Este inginer constructor și deține un Business EMBA, conferit de Asebuss si Universitatea Kennesaw din Georgia, SUA, precum și o diplomă de master în domeniul construcțiilor, obținută la Universitatea Tehnică de Construcții din București.

„Suntem foarte bucuroși să îl primim pe Iulian Mangalagiu în echipa noastră și suntem convinși că gândirea sa orientată spre succes, precum și calitățile sale de leader  vor contribui la dezvoltarea, în continuare, a companiei noastre. Este, de asemenea, important să accentuăm încrederea noastră în puternica echipă de management din România, care pregătește o fundație solidă pentru creșterea accelerată a business-ului nostru în această țară. Alături de el, suntem perfect pregătiți să ne extindem poziția de leader în această piață și să devenim un furnizor de soluții integrate cu accent pe întregul exterior al clădirilor,“ afirmă Christof Domenig, CEO al Wienerberger Building Solutions.

Ca parte a acestei schimbări organizaționale,  Corneliu Fecioru, Director Comercial al Wienerberger România, va părăsi această poziție, decizia fiind luată de comun acord. Wienerberger dorește să-și afirme aprecierea pentru Corneliu Fecioru, pentru realizările sale și pentru contribuția adusă companiei în România, pe durata celor 7 ani de lucru împreună cu Wienerberger.