Avi Compact: din România… pe Coasta de Azur

Cel mai important distribuitor al produselor Daikin în România din ultimii 13 ani, Avi Compact, estimează că va încheia 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro.

Segmentul corporate a contribuit în prima jumătate a acestui an la peste 75% din totalul portofoliului. Avi Compact și-a propus pentru 2019 să consolideze colaborarea pe segmente precum cel bancar, farmaceutic sau hotelier, dar și extinderea pe zona comercială și industrială.

Cele mai importante proiecte pentru prima jumătate de an sunt:
TELEKOM România – PALATUL TELEFOANELOR, este un proiect în derulare. Toată cladirea va fi climatizată cu cele mai performante sisteme VRV Daikin;
Hotelul Lido – instalații de climatizare ;
• GMB ROMÂNIA AUTO INDUSTRY – instalații de climatizare pentru noua hală de producție din Pitești;
• Climatizarea pentru reteaua de magazine Penny Market;
• Patria Bank – înlocuirea echipamentelor de climatizare dintr-o serie de agenții ale băncii;
• Hotel Central din Ploiești – instalații de climatizare;
• Hercesa Imobiliare – climatizare pentru noile imobile din Complexul Vivenda.

“Cele mai căutate echipamente au eficiență energetică ridicată, nivel de zgomot redus, autodiagnoză și un termen de garanție mare. Am observat că pentru clienți sunt importante criterii precum calificarea personalului, posibilitatea de a face față unor lucrări mari, asigurarea serviciilor de intervenție 24 din 24, stocurile de echipamente și piese de schimb”, a declarat Florin Rădulescu (foto), Fondator Avi Compact.

Toate echipamentele funcționează cu noul freon ecologic R32.

Segmentul rezidențial contribuie cu aproximativ 25% la realizarea cifrei de afaceri. Toate echipamentele de climatizare Daikin funcționează cu noul freon ecologic R32.

Daikin a lansat în acest an noile game Perfera si Confora optimizate pentru încălzire care funcționează până la temperaturi exterioare de -20 °C. Aceste echipamente pot fi o soluție viabilă atât pentru climatizare cât și pentru încălzire, în zonele fără rețea de gaz și care nu beneficiază de instalații de încălzire centrală.

„Anul acesta, în luna iunie am înregistrat cea mai bună creștere din ultimii ani. Cererea a crescut de 25 de ori comparativ cu iunie 2018. Noi, la Avi Compact recomandăm lunile martie – aprilie pentru achiziționarea aparatelor de aer condiționat pentru segmentul rezidențial. Termenele de livrare și instalare sunt mici, adică de 2 zile. În perioada iunie – iulie cererea este mare, iar termenul de livrare este unul mai lung și perioada de așteptare pentru montaj ajunge la 10-15 zile. Pentru că firmele au clienți și din zona companiilor, în sezon se onorează in primul rand contracte de mentenanță”, a explicat Marian Pandele, Director Executiv Avi Compact.

Showroom-ul Avi Compact a fost reamenajat în totalitate și are expusă toată gama de echipamente rezidențiale Daikin. Valoarea investiției este de 20.000 de euro.

În plus, echipamentele de climatizare Daikin din showroom sunt funcționale și acestea pot fi testate de către beneficiari.

În plus, Avi Compact în acest an a finalizat investitia în extinderea cu 2.000 mp a spațiului de depozitare.

Amintim aici şi că în 2018, compania a început o colaborare cu o firmă din Franța, colaborare care a continuat și în acest an prin realizarea instalațiilor pentru două imobile situate pe Coasta de Azur.