Tim Beaudin este noul CEO al P3 Logistic Parks

P3 Logistics Parks (“P3”) anunță numirea lui Tim Beaudin în funcția de CEO. Din martie 2018 până în prezent, Beaudin a ocupat funcția de Chairman of the Board al P3. Începând cu data de 1 octombrie funcția lui anterioară a fost preluată de  Goh Kok Huat, fostul Chief Operating Officer al GIC.

 

Beaudin preia conducerea P3, investitor și dezvoltator de proprietăți logistice, activ în Europa de aproape două decenii, cu dorința de a consolida succesul companiei și pentru a susține echipa de conducere a P3 în dezvoltarea și implementarea planurilor de expansiune.

 

Tim Beaudin, P3 CEO, declară: „Sunt încântat să mă implic în noul meu rol la P3. Timp de 18 luni mi-am concentrat atenția pe întelegerea businessului și sunt  conștient de punctele noastre forte, mai ales în contextul actual al pieței, atât de favorabil segmentului de spații logistice. În opinia mea  comerțul electronic va rămâne în continuare un catalizator important în sectorul nostru de activitate și vom continua să prospectăm piața și să identificăm noi oportunități de dezvoltare, concentrându-ne pe fructificarea proprietăților din portofoliul nostru european. Rolul meu este destul de simplu: voi sprijini echipa de conducere a P3 în planurile și demersurile care țin de expansiunea companiei și mă voi asigura că P3 va fi bine poziționată pe piața de profil, o poziție care să genereze creșteri în ceea ce privește capitalul de imagine și activitatea comercială a companiei”.

 

Lee Kok Sun, Director Investiții GIC Real Estate, spune: „GIC este încrezător că P3 va beneficia de experiența relevantă pe care Tim o are în această arie a industriei și, bineînteles, de experiența sa instituțională. În plus, el va fi susținut de o echipă de conducere puternică care beneficiază de vaste cunoștințe despre piață și care gestionează, totodată, o serie de contacte relevante, având acces și la multiple canale de relaționare și comunicare. Odată cu numirea lui Goh Kok Huat în funcția de Board Chairman al P3, credem că Tim și echipa de conducere a companiei vor beneficia de sfaturile, ideile și viziunea sa strategică. Aceste schimbări pavează drumul către evoluție și către o nouă etapă de creștere în zona de business pentru P3, în Europa”.

 

P3 anunță, de asemenea, promovarea internă a lui Jean-Luc Saporito și a lui David Marquina în rolul de co-Chief Development Officer(CDO). În noul lor mandat, cei doi vor fi responsabili de dezvoltarea operațiunilor P3 în toată Europa, sprijinindu-l pe domnul Beaudin. Atât domnul Saporito, cât și domnul Marquina își vor păstra și atribuțiile pe care le exercită în prezent în Italia, respectiv Spania.

  

David Marquina, co-CDO P3, adaugă: „Sunt onorat să mă alătur echipei executive a P3 într-un moment în care industria logistică se regăsește într-o etapă de creștere rapidă. În cadrul noii poziții voi supraveghea și susține îndeaproape toate demersurile și activitățile de dezvoltare ale grupului și achiziția  de noi terenuri  în Spania, Portugalia, Germania, Polonia și Olanda, ocupându-mă, de asemenea, de identificarea de noi oportunități de business. Voi rămâne în strânsă legătură cu toți clienții companiei din regiunea europeană”.

 

Jean-Luc Saporito, co-CDO P3, conchide: „Am fost implicat în strategia de dezvoltare a P3 încă din 2014 și sunt conștient atât de punctele forte cât și de potențialul companiei. Noua mea misiune, ca parte a echipei de management a P3, este de a contribui la dezvoltarea, achiziționarea de terenuri și identificarea de noi oportunități de afaceri, împreună cu directorii din Italia, Franța, Republica Cehă, Slovacia și România”.

 

Schimbările la nivel de conducere nu vor afecta în niciun fel strategia și planurile de dezvoltare a P3, strategie care a fost implementată cu succes pe parcursul ultimilor anilor. P3 își păstrează, în continuare, obiectivul de a dezvolta și gestiona, pe termen lung, proprietăți logistice în Europa, având acces necondiționat la capital stabil, deținut în totalitate de GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

 

De la momentul achiziției sale de către GIC în decembrie 2016, P3 și-a extins portofoliul la 4.3 milioane m² de spații logistice premium și deține terenuri disponibile pentru dezvoltarea a  peste 1,1 milioane m². La nivel de organizație, P3 are o echipă consolidată compusă din peste 150 de experți în domeniul imobiliar, în 11 țări europene.