One United Properties a investit 1 milion de euro într-un sediu nou

 

One United Properties își mută sediul în parcul de afaceri One North Gate, în care a fost investit 1 milion de euro pentru reamenajare. 

„Ne-am propus să valorificăm potențialul extraordinar pe care One North Gate îl are și să demonstrăm că eficiența, flexibilitatea și certificarea BREEAM sunt calități care promovează acest parc de afaceri ca o destinație perfectă pentru companiile în creștere, în căutarea unei proprietăți de clasă A din proximitatea celui mai mare pol de birouri din București, unde își regăsesc partenerii și clienții. Noul spațiu în care își va desfășura activitatea echipa ONE este un mediu modern ce se încadrează în ultimele tendințe office și suntem convinși că reprezintă cadrul perfect pentru generarea unor idei și proiecte creative”, spune Mihai Păduroiu, CEO Divizia Office One United Properties.

Noul spațiu de birouri în care echipa One United Properties va pune în practică noi idei și proiecte imobiliare de referință pentru piața de la noi și apreciate și recunoscute internațional a fost stilizat de Lemon Interior Design. Compania fondată de Cristina Căpitanu și Elena Oancea semnează designul de interior și managementul de proiect al acestei amenajări speciale. Birourile One United Properties beneficiază de combinații de design dintre cele mai curajoase, obiecte de decor impresionante atât la nivel artistic, vizual, cât și la nivel practic, uluitoare prin alăturare, dar cu utilități multiple. „Refacerea spațiului care în mod normal ar fi durat cam jumătate de an ne-a luat două luni si jumătate, așadar a fost un efort de creație și implementare considerabil, dar plin de satisfacții. Am ales un stil modern, cald, cu accente contemporane și elemente statement, cu câteva puncte colorate care atrag atenția. Totodată, am folosit o îmbinare a obiectelor office cu cele de wellbeing”, a declarat Elena Oancea, partener Lemon Office Design. 

Peste 1 milion de euro a fost investit într-un proces de retehnologizare și un nou concept de lobby și spații comune pentru One North Gate și transformarea acestuia într-un birou de ultimă generație, care oferă un spațiu de lucru modern, ce integrează în zona office elemente wellness, dar și cea mai nouă tehnologie pentru cei care lucrează acolo. Investiția în retehnologizare vizează certificarea parcului de afaceri One North Gate în sistemul BREEAM, țintind pentru ”BREEAM Excellent”. Noul concept al lobby-ului, al curții interioare și al spațiilor comune pune accent pe dezvoltarea unor zone de socializare și relaxare printr-un design contemporan. Acesta este semnat tot de echipa Lemon Interior Design, cunoscută pentru proiectele inovatoare pe segmentul rezidențial de lux.

Parcul de afaceri One North Gate este localizat în centrul zonei Metropolitane a Bucureștiului, în imediata apropiere a mall-ului Promenada și a stațiilor de metrou Aurel Vlaicu și Pipera (Bd. Dimitrie Pompeiu). Cu o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 23.000 mp în două corpuri de clădire și 504 de locuri de parcare, One North Gate oferă spații de birouri funcționale și eficiente în zona cu cea mai rapidă dezvoltare a Bucureștiului.