CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2020-Cel mai important târg de profil din vestul țării

Continuă înscrierile pentru târgul Confort Construct & Instal 2020

Târgul internațional de construcții,  instalații, mic mobilier, decorațiuni și energii regenerabile Confort Construct & Instal, a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 26. Evenimentul va fi organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în perioada 9–12 aprilie 2020, la complexul Expo Arad.

 

Eveniment dedicat interacțiunii între expozanți și vizitatori

Prezența Dumneavoastă la Confort Construct & Instal 2020 este o dovadă pentru vizitatori că existați pe piață și că sunteți un  partener viabil pentru încheierea unei afaceri. Contactul direct cu clientul, posibilitatea ca acesta să vadă produsul și să solicite informații, prezentarea avantajelor și compararea cu produse și servicii similare, obținerea de informații referitoare la așteptările pe care le au clienții, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le puteți obține prin participarea la târg și care să vă diferențieze de concurență.

 

Ofertă bogată de produse și servicii

În cadrul târgului vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare și mic mobilier, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

 

Șansa pentru noi oportunități de afaceri

Confort Construct & Instal 2020 este o platformă dedicată antreprenorilor care produc, comercializează și prestează servicii în construcții, instalații, decorațiuni interioare, energii neconvenționale și celor din sectorul imobiliar.

Participarea cu un stand în cadrul târgului oferă firmelor, indiferent de mărimea acestora, șansa de a se prezenta vizitatorilor și de a arăta că au produse și servicii de calitate, de multe ori superioară celor oferite de magazinele de tipul DIY, o mai mare flexibilitate în relația cu clienții și servicii post-vânzare, atuuri important pentru câștigarea încrederii acestora și dezvoltarea portofoliului de clienți.

 

Vă așteptăm la:

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2020 – SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ

 

Persoana de contact:

Cimi ENACHE

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad

Tel: 0257.280 800 / Fax: 0257.254 200

Mobil: 0730.188 291

Email: cimi.enache@ccia-arad.ro