Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh a preluat Hydro Extrusion

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh din Austria preia compania Hydro Extrusion SRL.

Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH, Austria, membră a Grupului Hammerer Aluminium Industries, activează în domeniul prelucrării aluminiului pentru diverse utilizări, cum ar fi: ingineria de sistem, industria auto, construcțiile, aplicații electrice etc. Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH, Austria, este activă atât în Europa, cât şi în Asia și SUA.

În România, compania Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh este prezentă prin două filiale, respectiv Hammerer Aluminium Industries Santana SRL, activă în domeniul prelucrării aluminiului şi Hammerer Aluminium Industries România SRL, activă în domeniul imobiliar.

Hydro Extrusion S.R.L. deține o unitate de producție în domeniul prelucrării aluminiului.

În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.