Aqua Force ridică mai multe locuințe în Năvodari

Compania Aqua Force SRL dorește să ridice mai multe locuinţe tip înşiruite P+1 etaj, în oraşul Năvodari, strada M12, lot 53.

Conform Ziua de Constanța, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a anunţat publicul interesat că nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire locuinţe tip înşiruite C1-C14, P+1e“, propus a fi amplasat în oraşul Năvodari, strada M2, lot 53”.  Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanţa, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 13.00. Comentariile, observaţiile şi propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 03.05.2020, la APM Constanţa.

Potrivit Registrului Comerţului, Aqua Force SRL a luat fiinţă în 2009 şi are sediul social în Năvodari. Capitalul social al firmei este de 400 de lei, compus din 40 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic este Adrian Damian, care este şi  administrator. Force SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.