Lucrările la fostul ștrand 1 Mai din Tg. Mureș sunt realizate în proporție de 50%

Lucrările la fostul ștrand 1 Mai din Târgu Mureș sunt realizate undeva la 50% și sunt preconizate a se finaliza până la sfârșitul acestui an. Până acum s-a făcut partea de structură, urmează acoperirea lui și lucrările interioare, susține directorul Clubului Sportiv Mureșul, Cosmin Pop, citat de Radio Mureș.

Lucrările la baza sportivă care se ridică pe locul fostului ștrand 1 Mai au demarat anul trecut. S-au finalizat lucrările la structura de rezistență a clădirii, din beton și cea a acoperișului, iar valoarea investiției este de peste 25 de milioane de lei, asigurate prin Compania Națională de Investiții.

La finalizare, baza sportivă va fi cea mai modernă din oraș, a explicat acesta.  ”Când se vor finaliza lucrările, va fi una din cele mai moderne baze sportive din țară. Va fi un bazin olimpic acoperit, cu 800 de locuri, sunt 2 hectare de teren în jurul lui, vor fi amenajate parcări, va fi fosta pistă de role care se va reface în același amplasament, va fi o bază sportivă prețioasă pentru oraș”, a spus Pop.