Continental investește 33 milioane de euro pentru extinderea clădirii de birouri de la Timișoara

Compania Continental a anunțat că a început lucrările pentru extinderea centrului de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, o clădire cu şase etaje, pentru o capacitate de până la 1.700 de locuri.

”Competenţe noi sunt necesare în mod constant în această industrie, cum ar fi Inteligenţa Artificială, cloud, securitate cibernetică, industria 4.0, oraşe inteligente etc., iar compania îşi asumă un rol de lider tehnologic. Noile competenţe înseamnă dezvoltarea de noi produse, modelarea noilor modele de afaceri şi proiectarea de noi concepte moderne de colaborare şi operare, respectiv realizarea unui ambient cât mai potrivit şi adaptat unui stil de muncă futurist. Mă refer aici la crearea de spaţii deschise care permit interacţiunea dintre colegi, flexibilitate în ceea ce priveşte modul de a-şi desfăşura activitatea, oportunităţi de alternare facilă de la un format de lucru menit să asigure nevoia de concentrare individuală la unul colaborativ, interactiv şi creativ, care duce la idei noi ce pun viitorul în mişcare. Chiar dacă trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă, la Continental continuăm să investim în viitor. Continuăm să oferim performanţă, indiferent dacă vorbim despre produsele sau serviciile oferite, astfel că identificăm constant oportunităţi de a ne menţine agili, de data aceasta prin investiţia într-o clădire nouă”, a declarat Chistian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Investiţia plănuită în noua clădire este de peste 33 de milioane de euro. Suprafaţa totală construită va fi de peste 26.000 de metri pătraţi.

De asemenea, vor fi plantaţi şi peste 200 de arbori, lucrările urmând a fi finalizate până în luna aprilie 2021.