River Development a închiriat 1000 mp către CIT One

River Development, dezvoltatorul proiectului mixed-use Sema Parc, anunță semnarea unui nou contract de închiriere cu CIT ONE pentru un spațiu de birouri de aproximativ 1000 mp, în cadrul clădirii de birouri Paris. Noul chirias a preluat spațiul în luna aprilie 2020 iar sediul a devenit operational de la începutul lunii iunie 2020, pentru o perioadă de 5 ani.

 

„Clădirea de birouri Paris este una din clădirile din segmentul office, parte din proiectul cu funcțiuni mixte: office, rezidential și retail – Sema Parc. Sema Parc a fost de la început un proiect foarte ambițios, conceput pentru a transforma unul dintre cartierele din zona central-vestică în destinația preferată pentru job, locuință și divertisment. Clădirea de birouri Paris, finalizată la inceputul anului 2018, respectă acest concept și este perfect aliniată tendințelor actuale și termenilor de proiectare. Grija față de chiriașii noștrii este la baza modelului nostru de business și ne propunem să le oferim acestora cât mai multe opțiuni de extindere și reamenajare a spațiului, de-a lungul colaborării noastre, în funcție de cum evoluează business-ul acestora. Ne-am bucurat să sprijinim echipa CIT One în procesul de implementare recent finalizat și sperăm ca noul sediu să fie locul cât mai multor reușite! ” a declarat Ion Rădulea, CEO River Development.

 

Clădirea Paris are o suprafață închiriabilă de 10.100 mp dispuși la parter și etajul 1. Noul sediu al companiei CIT ONE – furnizor de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori de pe piața românească, se întinde pe o suprafață de aproximativ 1000 mp și ocupă parțial etajul 1 al clădirii Paris. În birourile amenejate de curând, echipa CIT One, aflată la momentul actual într-o expansiune accelerată, va desfășura cu prepondereță activități de birou.

 

“Spațiul de curând deschis în clădirea Paris reprezintă sediul principal al companiei CIT ONE și are un concept inovator care atinge echilibrul dintre workplace și wellbeing, gândit să fie un mediu de lucru armonios pentru echipa CIT ONE și ușor accesibil ca locatie. Ne bucurăm că, odată cu deschiderea sediului din clădirea Paris, vom putea fi prezenți într-una dintre cele mai importante clădiri de birouri din Capitală”, a declarat Razvan Ghelmeci, Director Executiv CIT ONE.

 

Viitorii chiriași vor avea acces și la facilitățile disponibile deja în cadrul Sema Parc, precum supermarket și alte formate restrânse de retail, food truck, restaurante, dar și oportunități de petrecere a timpului de după orele de program, precum academie de dans, cursuri de escaladă sau tenis de masă.

 

În ultimii ani, River Development a livrat clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care peste 38.000 mp în Sema Parc. Primele trei clădiri: Bruxelles, Paris și Berlin sunt deja livrate. Posibilitatea compartimentării și amenajării spațiului în birouri și a sălilor de conferință individuale sau tip open plan, în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei afaceri, locația strategică căt și cel mai mic add-on factor de pe piată (5%), au atras în clădirile de birouri existente o paletă vastă de chiriași precum: Tribunalul Bucuresti Secțiile Civile VI și VII, Brico Depot, ALTEN România, Studio Moderna, Trylon, PTC Eastern Europe, Mega Image, World Class România și alții.

 

În prezent, River Development dezvoltă proiectele Sema Parc (Splaiul Independenței) și THE LIGHT (Bulevardul Iuliu Maniu). Focusul dezvoltării în Sema Parc este pe cele două clădiri de birouri de clasa A: London & Oslo , care vor avea o suprafață totală închiriabilă de 31.524 mp (London – 21.347 metri pătrați, Oslo – 10.177 metri pătrați). Clădirile sunt estimate pentru livrare in T3 2021. În ceea ce privește proiectul mixed-use THE LIGHT, cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități conexe, vorbim despre o suprafață totală construită de peste 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri. The Light One este prima clădire de birouri livrată din cele trei planificate, cu o suprafață închiriabilă de peste 21.000 mp (GLA) și un regim de înălțime de 11 etaje (2S + P + 10 etaje + etaj tehnic).