Start înscrierilor pentru cea de-a șaptea ediție a Bringing Light to Life Architectural Design Awards.

VELUX are onoarea să invite arhitecți și designeri din Europa Centrală și de Est să participe la cea de-a șaptea ediție a Bringing Light to Life Architectural Design Awards.

Bringing Light to Life Architectural Design Awards caută proiecte remarcabile care sunt exemple de bune practici în ce privește utilizarea soluțiilor de iluminat natural VELUX și care, în același timp, explorează tema generoasă a luminii naturale.

Lasă-ți povestea să devină câștigătoare!

 Bringing Light to Life Architectural Design Awards reprezintă o oportunitate pentru arhitecții și designerii din Europa Centrală și de Est să împărtășească cu o audiență globală cele mai noi proiecte în care au integrat ferestre de mansardă VELUX și/sau tuneluri solare pentru acoperișuri înclinate și/sau ferestre pentru acoperiș terasă. Mesajul din acest an, Lasă-ți povestea să devină câștigătoare, este dorința evidentă de a vedea proiecte care, dincolo de valoarea lor arhitecturală, spun o poveste.

Modalitatea de  înscriere

Invităm arhitecți și designeri să își înscrie proiectul aici, până la 31 ianuarie 2021, la una din cele două categorii: Renovare și Construcții noi, fiecare categorie fiind la rândul ei segmentată în Case familiale, Rezidențial/Case multifamiliale și Clădiri Publice. Juriul format din arhitecți din Europa Centrală și de Est va alege proiectele câștigătoare, care ulterior vor fi anunțate în cadrul unui eveniment ce va avea loc în România, gazda acestei ediții.

„Bringing Light to Life Architectural Design Awards este o fereastră deschisă către toți arhitecții din regiunea Balcanilor pentru a-și pune în valoare lucrările lor obișnuite”, spune arh. Șerban Țigănaș, membru al juriului din partea României.

Video interviuArh. Șerban Țigănașhttps://www.youtube.com/watch?v=ZlAAP_4Gm8c

Despre Bringing Light to Life Architectural Design Awards

În fiecare an, Bringing Light to Life Architectural Design Awards îi provoacă pe arhitecții șidesignerii din România, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Macedonia, Muntenegru și Turcia să abordeze tema luminii naturale în proiectele lor prin utilizarea soluțiilor de iluminat natural de la VELUX. Ne petrecem 90% din timp în interior, iar acest lucru ne afectează sănătatea. Acesta este motivul pentru care clădirile trebuie să contribuie mai mult la bunăstarea oamenilor oferindu-le mai multă lumină naturală și aer proaspăt. Lumina naturală ne influențează capacitatea de concentrare, productivitatea, sănătatea și somnul.

Premii

Premiul cel mare – 2500 euro

Categoria Renovare „Case familiale” – 700 euro

Categoria Renovare „Rezidențial/Case multifamiliale” – 700 euro

Categoria Renovare „Clădiri publice” – 700 euro

Categoria Construcții noi „Case familiale”- 700 de euro

Categoria Construcții noi „Rezidențial/Case multifamiliale” – 700 euro

Categoria Construcții noi „Clădiri publice” – 700 euro

Pentru participare, cerințele minime necesare sunt: plan, fațade, secțiuni și un scurt text care descrie ideea proiectului. Alte detalii, vizualizări 3D, imagini reale și informații suplimentare sunt binevenite. Proiectele reprezentate vizual sunt avantajate în procesul jurizării. Proiectele pot fi din anii 2019 și 2020, cu condiția să nu fi fost înscrise la edițiile trecute ale Bringing Light to Life Architectural Design Awards. Etapa de proiectare nu este relevantă, imobilul poate fi finalizat în acești doi ani.

Pentru mai multe informații, vizitați https://bll.velux.com/en

Despre VELUX

De mai bine de 80 de ani, VELUX Group creează medii de viață mai bune de locuit pentru oamenii din întreaga lume, datorită luminii naturale și aerului proaspăt. Gama de produse cuprinde ferestre de mansardă și luminatoare modulare, rulouri decorative, produse de protecție solară și rolete exterioare, dar și soluții pentru locuințe inteligente. Aceste produse ajută la asigurarea unui climat interior sănătos și durabil, pentru muncă și învățare, pentru joc și relaxare.

Lucrăm la nivel global prin companii de vânzări și producție în peste 40 de țări și cu aproximativ 11.000 de angajați din întreaga lume. VELUX Group este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (VELUX FONDATIONS) și de familie. Pentru mai multe informații, vizitează www.velux.com.

All About Visual Communication - Dialog Textil