Fashion House Outlet Centre Militari deschide a treia fază, după o investiție de 350.000 euro

Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outlet-uri la nivel european, anunță deschiderea celei de-a treia faze a Fashion House Outlet Centre Militari din București.

Începând din 12 noiembrie, bucureștenii vor avea la dispoziție mai multe magazine de brand din care vor putea face cumpărături și care vor oferi reduceri zilnice de până la 70%, pe parcursul întregului an.

Dezvoltată în urma unei investiții de 350.000 de euro, noua galerie de 2.600 metri pătrați găzduiește magazine ale unor branduri renumite, precum Guess și Diesel – care au decis ca în faza a treia să-și extindă spațiile comerciale în Fashion House , dar și brandurile Decimas, Union Brands și Smyk. În lunile următoare, în noua galerie își vor deschide magazine brandurile Liu Jo și Numero Uno.

Pentru a marca deschiderea celei de-a treia faze, Fashion House Militari va organiza, în ziua de 14 noiembrie, campania Super Outlet Shopping Day, care anunță reduceri de până la 90% în magazinele participante.

Pandemia i-a determinat pe români să se reorienteze către produse mai atractive din punct de vedere al raportului calitate-preț. Am resimțit acest trend și în Fashion House Outlet Centre, care, în ultimele luni, a continuat să-și consolideze poziția ca destinație de smart shopping. Finalizarea acestei etape de dezvoltare șiimplicit, de deschidere a noi magazine demonstrează interesul nostru constant de a oferi vizitatorilor acces la brandurile pe care le iubesc, la prețuri cât mai accesibile”, a declarat Cornelia Nicolae, Director de Operațiuni Retail al Grupului Fashion House .

Odată cu deschiderea Fashion House Outlet Centre Militari și a primei sale investiții din România, în decembrie 2008, Grupul a lansat și un nou concept de poziționare a centrelor de parcuri de retail de mari dimensiuni din Europa Centrală și de Est.

Spațiul total disponibil în magazinul Fashion House Outlet Centre Militari depășește acum 14.000 de metri pătrați, având aproximativ 60 de magazine. Faza finală a proiectului va fi dezvăluită în 2021.

Printre mărcile prezente cu magazine în Fashion House Outlet Centre Militari se numără adidas, Puma, Sizeer, Otter, US Polo, Under Armour, Stefanel, English Home, Levi`s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, Factory Outlet, Colin`s, Marc O`Polo, Guess, Desigual, Killtec sau Tom Tailor.

Grupul FASHION HOUSE va continua investițiile în România, urmând ca în primăvara anului 2021 să inaugureze al doilea centru de tip outlet din București. Cu o suprafață de 13.000 mp, FASHION HOUSE Pallady (ieșirea A2 de pe autostradă) va găzdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafață este deja închiriată.