Kadra a dotat cu uși noul stadion Arcul de Triumf

Noul stadion Arcul de Triumf din București a fost dotat cu peste 200 de uși tehnice și rezistente la foc (atât uși exterioare, cât și interioare), precum și uși metalice de la Kadra. În cazul declanșării unor incidente, ușile sunt astfel proiectate încât să reziste la temperaturi extrem de ridicate și să împiedice răspândirea focului. Ușile de la Kadra sunt destinate închiderilor foarte mari, rezistente expunerii la foc pe perioade de 60, 90 și 120 de minute, în funcție de specificul amplasării fiecăreia dintre ele și au certificări internaționale CE.

Proiectul de la Arcul de Triumf conține și un hotel, situat în incinta stadionului, pentru care Kadra a furnizat și montat ușile a peste 40 de camere, fiecare dintre ele dotate cu sistem de acces pe bază de cartelă.

De asemenea, pentru fluidizarea traficului, parcarea destinată stadionului a fost dotată cu sistem de management al parcării (Parkomatic), de la Kadra.

Prevăzut cu peste 8.000 de locuri, cu dotări de ultimă oră, gazon natural hibrid (gazon natural cu fibre artificiale), încălzire, vestiare dintre cele mai moderne pentru sportivi și  arbitri, spații pentru mass-media, sală de conferințe, puncte de prim-ajutor pentru spectatori (la fiecare tribună), centru de recuperare pentru sportivi (de tip SPA şi medicină sportivă cu dotări aferente), spații pentru presă, VIP, spații de cazare și 170 de locuri de parcare pentru spectatori, Stadionul Arcul de Triumf se va putea compara cu oricare dintre stadioanele lumii.