Alina Marulis investește 10 milioane în 12 vile, lângă Școala Americană

Alina Marulis, o antreprenoare bucureșteană, investește 10 milioane de euro într-un proiect boutique de 12 vile, la liziera pădurii Băneasa, lângă școala Americană. Proiectul se va derula în trei faze: construcția pentru primele trei vile a început și a ajuns la cota 0, întreg proiectul urmând să fie livrat până în vara anului 2022. Momentan construcția este finanțată din fonduri proprii, cu un credit de investiții pre-aprobat la Libra Bank, care poate fi accesat pentru fazele ulterioare.

Ideea acestui proiect a plecat de la casa mea de vis, o construcție de lux, înconjurată de pădure, în apropierea Bucureștiului. În contextul pandemiei și al cererii în creștere pentru case în zone verzi, am conceput un întreg ansamblu, Oxygen Home, un complex exclusivist de vile, vizavi de Școala Americană, lângă pădurea Băneasa, care propune bucureștenilor cu venituri mari un stil de viață sănătos, la aer curat, în confortul unei construcții de ultimă generație”, spune Alina Marulis, CEO, Oxygen Home, o antreprenoare cu o experiență de 16 ani pe piața de construcții.

Casele sunt construite pe loturi de 450 mp și au o suprafață de 375 mp, distribuiți pe parter și etaj. Prețul unei vile pornește de la 975.000 EUR + TVA. Proiectat după cele mai noi standarde în domeniu, cu o arhitectură și un design în armonie cu mediul înconjurător, Oxygen Home va fi certificat drept un ansamblu sustenabil, urmând să primească certificarea ”Green Homes” din partea Romania Green Building Council. Agenția care reprezintă ansamblul Oxygen Home este Platinum Real Estate, compania condusă de Raluca Nicolae.

Vilele vor fi livrate la cheie și vor beneficia de facilități precum sistem smart home controlat prin intermediul smart-phone sau al tabletei, jacuzzi, saună, șemineu, grădină cu deck și gazon, amenajată după un proiect de peisagistică cu sistem integrat de iluminare etc. Camera spa, dedicată relaxării (prevăzută cu jacuzzi, șemineu și saună uscată) poate fi interconectată cu grădina pe durata sezonului cald.

SPECIFICAȚII TEHNICE:

  • Structură – Pereți beton armat cu dală groasă.
  • Tâmplărie din aluminiu si geamuri tripan cu folie antiefracție.
  • Fațadă ventilată cu panouri HPL TRESPA și fibrociment.
  • Încălzire în pardoseală.
  • Împrejmuire placată integral cu panouri fibrociment.
  • Pompă de căldură cu unități interioare mascate în plafon, încălzire în pardoseală, producere apă caldă menajeră, reglaj temperatură individual pe cameră.
  • Logii acoperite cu sistem de degivrare.
  • Acoperiș terasat.

 

 

SMART HOME: sistem irigații, iluminat grădină, iluminat interior, sistem audio, jaccuzi – umplere, golire, temperatura apei, perdele/draperii, acces ușă principală, armare casă, control climă, acces garaj, control șeminee, control sistem entertainment, control vocal, sistem de recunoaștere facială.

 

GRĂDINĂ & JACUZZI: deck și gazon, proiect peisagistică cu sistem de iluminat integrat (împrejmuire + grădină), vegetație, sistem irigații, sistem degivrare – rampă intrare garaj, trepte intrare și zonă terasată, jacuzzi – dimensiuni 213x213x91 cm, dezumidificare, șeminee, saună uscată pentru 2 persoane, duș (Rain shower), sistem de închidere cu panouri de sticlă glisante care pivotează la capete.