Se construieşte un bloc în Colentina, lângă lacul Plumbuita

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunță achiziția unui nou teren, localizat pe strada Fabrica de Gheață, lângă lacul Plumbuita şi în imediata vecinătate a Autostrăzii Urbane.

„Noul teren în suprafață de 2.395 mp ne va permite construcția unui proiect, de 90 de apartamente, pentru care plănuim să începem construcția în acest an, cu termen de livrare 24 de luni de la debutul lucrărilor”, a declarat Antoanela Comșa, General Manager, Gran Via România.

Noul proiect va pune pe piață apartamente cu două și trei camere, cu vedere directă la lacul și parcul Plumbuita.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale. Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1.
În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia.

Cel mai recent proiect finalizat al companiei este Timișoara 58, care a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom) totalizând o investiție de 45 milioane de euro în achiziția terenului, infrastructură, 7 blocuri și diverse facilități.