Primele imagini cu Lotus Studios, complexul de lux al Simonei Halep

Simona Halep a postat pe contul său oficial de Facebook imagini din complexul rezidenţial de lux de la malul Mării Negre, Lotus Studios.

Investiţia, care face parte din Halep Group, este situată chiar pe strada Lotus, la o distanţă de doar 500 de metri de plaja Ammos. De afacerea Simonei Halep de pe litoral de ocupă fratele său, Nicolae Halep, care speră să revoluţioneze turismul pe timp de pandemie.

 

Totul a început în 2017, când Simona Halep a deschis o cafenea în Constanţa, pe care a numit-o folosind iniţialele ei, SH. Un an mai târziu, Simona a anunţat că îşi va închide cafeneaua pentru a construi un hotel de tip boutique. Apoi, a început să investească în proiecte mai mari, în 2018, când a început construcţia blocului de apartamente din Năvodari, scrie Adevărul.

 

Nicolae Halep, fratele Simonei, spune că respectiva construcţie are 20 de apartamente foarte spaţiase, în suprafaţă utilă de 47 metri pătraţi, iar cu tot cu balcon suprafaţa unui apartament ajunge la 60 metri pătraţi. Fiecare apartament are un living, un dormitor şi o bucătărie complet echipată. Complexul de vacanţă are doar câteva de etaje înălţime, iar camerele sunt elegante, spaţioase şi în culori calde, marine. Spaţiile comune sunt din marmură.

 

Complexul de locuinţe va fi deschis din 29 aprilie, când apartamentele vor putea fi închiriate în regim hotelier. În prezent, spune Nicolae Halep, se lucrează la ultimele pregătiri, cum ar fi curăţenia şi igienizarea tuturor spaţiilor, mai ales că suntem în plină pandemie de conoravirus.

 

Întrebat cu ce se diferenţiază Lotus Studios faţă de alte spaţii de închiriere de pe litoralul românesc, Nicolae Halep spune că se va pune accent foarte mare pe curăţenie, zilnic urmând a fi schimbate lenjeria şi prosoapele, în cazul în care turistul doreşte acest lucru. Totodată, blocul cu apartamente va avea recepţie la parter, care va funcţiona în regim non-stop.