Loft Green Apartments, singurul ansamblu rezidențial care nu are nevoie să se racordeze la gaze

Complexul de apartamente Loft Green Apartments, dezvoltat de Ecovillas, este singurul care nu necesită racordare la gaze datorită tehnologiilor folosite.

Oficialii Ecovillas susțin că au observat că în ultimii doi ani vin clienți mult mai informați și educați în privința protejării mediului înconjurător, care iubesc natura și o respectă. ”Noi am ales să implementăm în complex un sistem cu pompe de căldură geotermice ce folosesc energia regenerabilă a pământului pentru încălzire, răcire și apă caldă. Complexul are ZERO emisii de CO2 și nu folosește combustibili fosili pentru încălzire, fiind singurul complex rezidențial de apartamente care nu necesită racordare la gaze”, a declarat Slavic Vlas, partener LOFT green apartments.

Complexul este construit între două păduri mari, în Mogoșoaia. În perioada ianuarie-aprilie compania a înregistrat o dublare a vânzărilor, față de ultimul trimestru din 2020. Acesta are în total  trei imobile – 154 de apartamente
de tip studio, 2 camere și 3 camere.

Prima fază a proiectului este vândută integral, iar anul acesta proiectul va fi finalizat. Acum este în construcție faza a 2-a a proiectului ce include blocurile 2 și 3, vândute deja în proporție de 65%.

Designul proiectului este unul de tip loft și include materiale cât mai brute, dar sustenabile precum: betonul, cărămida, lemnul, ferestre mari și o înălțime de până la 2,9 metri a locuințelor.

Prețurile pentru locuințele din cadrul complexului pornesc de la 48.872 euro + tva pentru locuințele de tip studio, 2 camere de la 70.593 euro + tva, iar 3 camere de la 86.884 euro + tva. Compania Ecovillas va finaliza anul acesta cele două blocuri din faza a 2-a a proiectului, valoarea totală a proiectului fiind de aproximativ 10 milioane de euro.