Mircea Musgociu ridică un proiect imobiliar mixt lângă viitorul mall NEPI din Tîrgu Mureș

Omul de afaceri Mircea Musgociu dezvoltă un proiect imobiliar mixt – comercial, rezidențial și servicii – în vecinătatea viitorului mall NEPI, de la ieșirea din municipiul Tîrgu Mureș spre Sighișoara, scrie ZI de ZI. Acest prioiect se întinde pe o suprafață de 15 ha și va cuprinde o zonă comercială, un ansamblu de blocuri de locuințe, căi de comunicație, parcuri și alte facilități destinate zonei comerciale și rezidențiale. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 35 milioane de euro.

Conform publicației amintite, Mircea Musgociu și asociații săi completează reconversia fostei livade într-o zonă comercială în partea de sud-vest a municipiului Tîrgu Mureș, unde NEPI Rockcastle își va extinde rețeaua de retail cu încă un mall.

„Prima dată am contactat NEPI acum 8 ani, atunci am avut primele discuții despre mall-ul care va fi construit în livadă. Am ajuns după doi ani de discuții și due dilligence, în care am pregătit sute de dosare și de documente pe care le cereau avocații lor, foarte aproape de a perfecta afacerea. Însă au amânat proiectul, considerând că, la acea dată, nu sunt suficienți chiriași interesați să intre în proiectul NEPI din Tîrgu Mureș. Trei ani s-a oprit totul, după care Carrefour a decis să se alăture proiectului NEPI, am reluat discuțiile și am reușit să încheiem contractul și să aducem în Tîrgu Mureș o investiție uriașă care va crea un centru comercial modern”, a declarat Musgociu pentru Zi de ZI

Musgociu spue că proiectul presupune construcția unui ansamblu rezidențial alcătuit din blocuri de locuințe, căi de comunicație elegante, mai mult spațiu verde, parcări subterane etc. deoarece suprafața de teren generoasă permite”, ne-a expus dezvoltatorul viziunea privind reconversia zonei. “Estimez ca până la sfârșitul anului să prezentăm primele planuri atât pentru zona comercială cât și conceptul ansamblului rezidențial”, a mai completat acesta.