Prima fază din Lăpuș Residence Craiova este aproape gata

Prima fază e ansamblului rezidențial Lăpuș Residence Craiova se apropie de finalizare. Aceasta curprinde trei blocuri cu apartamente cu 1, 2 sau 3 camere complet finisate, 4 spaţii comerciale premium şi un număr generos de locuri de parcare exterioare, scrie Gazeta de Sud.

Lăpuș Residence Craiova se află la 500 de metri de Electroputere Parc Mall.

Compania care a demarat proiectul imobiliar are o experienţă vastă în producţia de aluminiu şi mai multe fabrici în Italia şi San Marino. Terenul unde se ridică proiectul a fost achiziţionat iniţial pentru construirea unei fabrici la Craiova, la începutul anilor 90. Între timp, contextul social a determinat antreprenorul să îşi schimbe planurile şi să valorifice terenul prin construirea unui complex rezidenţial la standarde ridicate.

„Am fost noi pe piaţă, iar oamenii au fost reticenţi deoarece nu ne cunoştea nimeni. Dar am pornit cu o bază financiară solidă, cu un proiect bugetat de la A la Z, fără presiunea creditelor şi cu multă rigurozitate. Avem un proiect care include 7 blocuri, care a fost împărţit în trei etape. Prima etapă presupune construcţia a trei blocuri cu două etaje, care urmează a fi finalizate la data de 30 iunie. Suntem în grafic, lucrăm la finisajele interioareşi exterioare”, transmite echipa, citată de GDS.

Lăpuş Residence oferă garsoniere de 40 mp, apartamente cu două camere, de 60-70 mp, şi cu trei camere, cu suprafeţe de 90 mp, chiar şi 105 mp. „Per total, am vândut cam 80% din totalul locuinţelor. Acestea vor fi predate la cheie, cu parchet, gresie, utilate sanitar. Toate locuinţele au balcoane, inclusiv garsonierele.”