Pasajul Domnești: s-a finalizat montarea grinzilor principale! FOTO

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a prezentat ultimele noutăți de pe șantierul Pasajului Domnești.  Conform acestuia, s-a finalizat montarea grinzilor principale, a celor secundare și a elementelor intermediare la rampa de urcare dinspre Domnești, cât și la cea de coborâre spre Domnești.

Totodată, s-au turnat primele două straturi de asfalt pe noua poziție a Centurii Capitalei, spre Bragadiru, s-au finalizat terasamentele pe noua poziție a Centurii spre Chiajna și s-a așternut balastul stabilizat.

În zilele urmatoare va fi turnat și asfaltul, în așa fel incât, până la sfarșitul săptămânii viitoare, să se devieze traficul pe noul amplasament al Centurii Capitalei, spune oficialul de la minister.

Scrioșteanu a mai declarat că a început montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin ale rampei de coborâre spre Bragadiru, elemente produse la Magurele, Ilfov.  ”Echipele de sudori continuă sudarea tablierului metalic montat deja, ori de câte ori timpul permite, având în vedere că această operațiune nu se poate executa pe ploaie”, a mai spus secretarul de stat.