Marian Roman, Managing Director CA Immo

Cel mai mare portofoliu de birouri certificat pentru măsurile de prevenție COVID-19

CA Immo obține certificări pentru toate cele 7 clădiri din București

CA Immo a obținut certificarea internațională de conformitate COVID-19 acordată de Safe Asset Group și certificarea DEKRA Trusted Facility (Locație de Încredere) pentru întregul portofoliu de birouri din România, confirmând măsurile implementate în concordanță cu reglementările și protocoalele naționale și internaționale de sănătate și igienă.

Cu o suprafață închiriabilă de peste 165.000 de metri pătrați, portofoliul CA Immo reprezintă cea mai mare certificare de conformitate COVID-19 acordată de Safe Asset Group pentru un portofoliu de birouri din România. SAFE Asset Group oferă singurul program de certificare a rezilienței pentru Ospitalitate, Birouri, Retail și Medii Publice (SHORE) recunoscut la nivel internațional.

Împreună cu chiriașii noștri, am implementat mai multe soluții inovatoare în materie de sănătate și siguranță pentru a oferi spații de lucru cât mai sigure și mai plăcute pentru cei 15.000 de oameni care lucrează de obicei în clădirile CA Immo. Siguranța, comunitatea și dezvoltarea au fost întotdeauna prioritățile noastre, iar chiriașii apreciază eforturile pe care le depunem: rata de neocupare pentru portofoliul CA Immo din România se menține sub 10%, deși acesta s-a extins constant, doar în ultimii trei ani fiind adăugați aproximativ 60.000 mp de birouri”, a declarat Marian Roman, Managing Director CA Immo Real Estate Management România.

CA Immo a obținut, de asemenea, certificarea DEKRA Trusted Facility (Locație de Încredere) pentru implementarea cu succes a tuturor măsurilor de siguranță și prevenire împotriva răspândirii virusului COVID-19, care atestă faptul că toate clădirile CA Immo sunt spații de lucru sigure și de încredere, în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și autorităților locale.