Prime Kapital a început demolările construcțiilor de pe amplasamentul viitorului Silk District din Iași

Prime Kapital a început demolările pe amplasamentul viitorului ansamblu imobiliar Silk District din Iași, conform Apix.ro.

Autorizația de demolare a fost obținută de beneficiar încă din ianuarie 2020, dar lucrările efective au început abia în această săptămână.  Consiliul Local (CL) a aprobat încheierea unui parteneriat cu investitorii care și-au asumat amenajarea intersecției Calea Chișinăului – bld. Tudor Vladimirescu, principala „poartă” de intrare în viitorul complex.ruirea de birouri, acces principal și acces secundar.

La sfârșitul anului trecut, Prime Kapital a anunțat că lucrările la complex vor începe în cursul anului 2021. „Ne bucurăm să anunțăm că în 2021 începem lucrările de construcție la Silk District, noul complex rezidențial al Iașului”, se arată în informarea publicată pe site-ul Silk District. Potrivit comunicatului de atunci, complexul se va întinde pe o suprafață de 100.000 mp.

„Accesul mașinilor va fi restricționat, locurile de parcare fiind dispuse în parcări multi-level, integrate atent în designul complexului”, spun dezvoltatorii. Printre serviciile și funcțiile secundare din complex și amintite în comunicat se numără:supermarket, restaurante, cafenea, sală de fitness, farmacie, curătătorie.

Proiectul va fi implementat etapizat, iar, în primă instanță, investitorii vor pune accent pe latura rezidențială, scrie Apix.ro.