Brialbet și Drum Design construiesc un pod peste râul Valea Seacă

Primăria Vârteșcoiu derulează un proiect privind construcția unui pod peste râul Valea Seacă, în satul Faraoanele. Construcția este realizată de către societățile Brialbet SRL și Drum Design SRL, scrie Monitorul de Vrancea.

Valoarea totală a investiției este de peste 711 mii lei plus TVA. „Obiectivul specific îl constituie realizarea unui pod din beton armat care va asigura traversarea cursului râului Valea Seacă în condiții de siguranță pentru autovehicule și pietoni cu o deschidere de 12.00 m și oblicitate față de axul albiei de 70º, racordarea acestuia la drumul local existent și protejarea albiei în zona podului. Suprastructura se va realiza din 9 grinzi prefabricate cu lungimea de 12.00 m și înălțimea de 0.52 m“, se arată în prezentarea investiției.

Contractul menționat presupune: servicii de proiectare constând în elaborarea următoarelor: proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor, proiectul tehnic de execuție și detalii de execuție; asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor; execuție de lucrări în conformitate cu proiectul tehnic și a detaliilor de execuție.