CBRE numește un nou Head of Industrial & Logistics pentru Europa Centrală și de Est

CBRE își consolidează în mod constant echipa de spații industriale și logistice. După lansarea serviciilor omnichannel în România, a venit momentul să susținem operațiunile companiei în toată regiunea Europei Centrale și de Est (CEE) și să lucrăm cu chiriași internaționali și companii de producție interesate să crească în regiunea noastră. În acest scop, Joanna Sinkiewicz se alătură echipei CBRE, preluând funcția de Head of Industrial & Logistics CEE.

„Activitățile noastre recente confirmă faptul că piața de industrial și logistică este în prezent cel mai fierbinte sector imobiliar. Joanna Sinkiewicz, cu vastă experiență în industrie și un instinct deosebit în business, s-a alăturat echipei noastre internaționale. Joanna va fi un ajutor important în discuțiile cu chiriașii și companiile interesate să își stabilească operațiunile în regiunea Europei Centrale și de Est”, a spus Andreas Ridder, Managing Director CBRE pentru regiunea CEE.

În noul său rol de Head of Industrial & Logistics CEE, Joanna Sinkiewicz va fi responsabilă pentru coordonarea activităților și inițiativelor din sectorul industrial și logistic din 8 țări din regiunea CEE, inclusiv România, precum și de consolidarea relațiilor cu clienții CBRE și identificarea companiilor interesate să se extindă în regiune. Joanna se va concentra pe consolidarea structurilor regionale ale CBRE și pe maximizarea beneficiilor pentru clienții internaționali, ca urmare a prezenței lor pe toate piețele cheie ale Europei Centrale și de Est.

„Mă bucur să mă alătur echipei CBRE și sunt convinsă că, împreună cu liderii CBRE din regiune, vom crea și implementa noi inițiative în domeniul pieței de spații industriale și logistice, care vor îmbunătăți calitatea serviciilor pentru clienții noștri și ne vor permite să ne adaptăm la nevoile în continuă schimbare ale chiriașilor. A fost o surpriză plăcută să constat entuziasmul asociat creșterii pieței industriale și disponibilitatea CBRE de a profita de acest context prin investiții adecvate”, a adăugat Joanna Sinkiewicz, Head of Industrial & Logistics CEE.

Înainte de a se alătura echipei CBRE, Joanna Sinkiewicz a fost partener și director al departamentului industrial pentru regiunea CEE în cadrul Cushman & Wakefield și directorul Agenției Industriale și Logistice din Polonia. Joanna este absolventă a Facultății de Drept a Universității din Varșovia și a Facultății de Economie, Management și Marketing, având o specializare în managementul imobiliar. Ea deține titlul de membru certificat în investiții comerciale (CCIM) și aparține asociației de consultați imobiliari SIOR (Society of Industrial Office Realtors).