Dedeman dezvoltă un proiect imobiliar la Bacău, în cartierul Șerbănești

Compania Dedeman, controlată de frații Pavăl, dezvoltă un proiect imobiliar în Bacău, la intrarea în cartierul Șerbănești, pe malul Bistriției, pe o suprafață de aproape 70.000 de mp. Acesta va cuprinde blocuri de locuințe, spații comerciale, un centru comercial, dar și zone de agrement cu fântâni arteziene și spații de joacă.

Conform documentației, Dedeman Campus va avea o intrare imediat după podul de la Șerbănești, de pe Bulevardul Unirii, unde proiectul prevede ridicarea unui hotel de 10 etaje și a unei clădiri de birouri de 8 etaje, cu spații comerciale la parter, scrie Ziarul de Bacău.  Apoi, se va intra în zona de agrement, care va cuprinde 2 fântâni arteziene înconjurate de spații verzi generoase. Una dintre fântâni va fi transformată în patinoar iarna.

De partea cealaltă a spațiului verde este prevăzut un centru comercial, o a doua clădire de birouri, iar în spatele acestora 4 blocuri de 11 etaje.

Spre latura estică este prevăzută o a treia clădire de birouri, de 8 etaje, înconjurată de spații mixte, zone de sport și sănătate. Urmează apoi o cale de acces către strada Tecuciului, cu parcări.

Proiectul a fost supus informării publice și nu au fost primite observații sau propuneri. Urmează ca acesta să fie supus Consiliului Local spre aprobare, mai scrie publicația amintită.

Iată planul propus de DEDEMAN: