Atenor numește un nou Country Manager

Atenor, dezvoltatorul internațional de proiecte urbane sustenabile, cu expertiză europeană, listat pe piața Euronext, îl numește pe Viorel Lăcătuș în funcția de Country Manager pentru România. 

Viorel are competențe solide în domeniul de real estate și o experiență vastă în industrie de peste 19 ani. Cariera sa a început la CBRE în 2004 în departamentul Office lease, iar în 2007 Viorel a fost numit Head of Investment, CBRE. Între 2008 și 2014, a făcut parte din BNP Paribas Real Estate, în calitate de Head of Investment, iar în 2014 a revenit în echipa CBRE în funcția de Director al diviziei Property Investment, fiind implica într-o serie de tranzacții investiționale semnificative, proiecte de tip joint venture, închirieri pe segmentul de birouri și vânzări de terenuri.

          „Îmi propun să fac din Atenor unul dintre cei mai reputați dezvoltatori de birouri și locuințe din România, ceea ce se va traduce în chiriași și proprietari de apartamente mulțumiți. Oamenii extraordinari pe care i-am întâlnit în biroul nostru vor continua să contribuie semnificativ la dezvoltarea Atenor în România. Anii petrecuți alături de CBRE au adăugat o experiență valoroasă  pe care intenționez să o folosesc din plin în noul meu rol la Atenor”, a declarat Viorel Lăcătuș, Country Manager, Atenor România.

Atenor este o companie de dezvoltare imobiliară cu experiență europeană care se concentrează pe proiecte de anvergură, angajată activ în îmbunătățirea mediului de viață urban, prin crearea de spații de locuit și de lucru bogate în confort și bunăstare, dar cu o amprentă de carbon redusă. Este listată la Bursa de Valori din Bruxelles și din 2007 a pus bazele prezenței sale în Europa Centrală, unde s-a concentrat pe România și Ungaria. Compania este activă de peste 28 de ani în sectorul global de dezvoltare imobiliară. În România, Atenor are în derulare investiții în valoare de circa 170 de milioane de euro în două proiecte pe care le are în construcție – cladirea de birouri @Expo în zona Expoziției și proiectul rezidențial Up Site din zona Floreasca a Capitalei, fiind de asemenea în discuții avansate pentru dezvoltarea a încă două noi proiecte rezidențiale.