STC Partners începe dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului rezidențial Quartier Azuga

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners anunță demararea construcției fazei a II-a a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în apropierea zonei Tei din București. Investiția totală în această etapă se ridică la peste 15 milioane de euro.

Lucrările de construcție la faza I a Quartier Azuga sunt în plină desfășurare, iar gradul de precontractare a apartamentelor este deja de două treimi, la doar 6 luni de la lansarea proiectului. Cartierul oferă o gamă variată de unități, inclusiv apartamente unice cu grădini mari și terase. Faza a II-a va aduce pe piață duplexuri spațioase, amplasate pe malul lacului, într-un cadru liniștit și privat.

Quartier Azuga se remarcă prin angajamentul său ferm pentru sustenabilitate. Proiectul este pre-certificat Green Homes și respectă standardele nZEB, asigurând rezidenților un stil de viață de înaltă calitate, cu costuri reduse semnificativ la utilități și o amprentă de carbon minimă.

Adi Steiner, Managing Partner STC Partners, declară: „Suntem încântați să anunțăm demararea construcției fazei a II-a a Quartier Azuga. Ne propunem să creăm în această zonă a Bucureștiului – Tei – Colentina, cel mai bun proiect rezidențial, sporind valoarea și imaginea zonei, prin construirea unei comunități vibrante și atractive.”

Viziunea și strategia STC Partners se concentrează pe stabilirea de noi standarde în domeniul locuințelor rezidențiale, prin combinarea soluțiilor moderne de locuire cu responsabilitatea ecologică. Proiectul Quartier Azuga depășește cerințele minime nZEB impuse pentru clădirile rezidențiale noi, asigurând un grad de acoperire de 50% din necesarul de energie cu surse regenerabile pe parcursul unui an. Acest lucru se traduce prin economii de până la 70% la costurile facturilor de gaz și electricitate, precum și prin emisii reduse de carbon.

Adi Steiner adaugă: „Dezvoltarea noastră stabilește un nou standard în România, oferind o calitate excepțională la prețuri accesibile. Prin prioritizarea unui stil de viață modern și durabil, contribuim la ridicarea standardelor din domeniul dezvoltărilor imobiliare rezidențiale.”

Faza a II-a a Quartier Azuga cuprinde trei clădiri cu 115 de apartamente, cu 2, 3 și 4 camere, inclusiv duplexuri spațioase. Finalizarea acestei etape este preconizată pentru sfârșitul anului 2025.