Hagag Development Europe a preluat proiectul rezidențial Obor Est Residence

Hagag Development Europe a anunțat astăzi preluarea proiectului rezidențial Obor Est Residence, situat în zona de est a Bucureștiului, pe platforma fostei fabrici „Izolatorul”. Proiectul va fi relansat sub brandul Hagag, cu denumirea comercială „H East Residence”, beneficiind de îmbunătățiri semnificative aduse conceptului și temei de proiectare.

Un nou capitol pentru o zonă în plină dezvoltare:

Obor Est Residence, dedicat segmentului mediu al pieței, se întinde pe o suprafață de peste 17.500 de metri pătrați de teren și va fi dezvoltat în două faze de construire. Proiectul va livra un total de 568 de apartamente moderne, cu tipologii variate de studio, două, trei și patru camere, satisfacând nevoile diverse ale clienților.

„Ne bucurăm să integrăm Obor Est Residence în portofoliul nostru, consolidând prezența Hagag în această zonă cu un potențial enorm de dezvoltare”, a declarat Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar principal al Hagag Development Europe. „Cererea pentru locuințe noi și moderne în estul Bucureștiului este în creștere semnificativă, iar H East Residence va contribui la revitalizarea zonei, oferind o alternativă atractivă pentru cei care doresc un stil de viață modern și confortabil.”

Un proiect îmbunătățit, cu accent pe sustenabilitate și eficiență:

Echipa Hagag Europe a fost implicată activ în procesul de achiziție și a contribuit semnificativ la îmbunătățirea conceptului și a temei de proiectare a Obor Est Residence. Accentul a fost pus pe estetica fațadelor, reconfigurarea și optimizarea unităților locative, alegerea materialelor de înaltă calitate, finisajelor moderne și a instalațiilor performante. De asemenea, au fost integrate elemente care țin de eficiență energetică și sustenabilitate, asigurând un consum redus de resurse și un impact minim asupra mediului.

Prima fază a proiectului este în curs de finalizare:

Lucrările de execuție a structurii de rezistență pentru prima fază a proiectului sunt în curs de finalizare și vor fi urmate de amenajările interioare și exterioare. Această fază va livra 273 de apartamente, 380 de locuri de parcare și 2.000 de metri pătrați de spații comerciale moderne, urmând a fi finalizată la sfârșitul anului 2025.

H East Residence: mai mult decât un ansamblu rezidențial:

Pe lângă spațiile generoase și bine compartimentate, H East Residence va oferi rezidenților o gamă largă de facilități și servicii premium, inclusiv:

  • Administrare profesionistă a complexului și a proprietății
  • Echipă Concierge dedicată
  • Opțiuni de mobilare și amenajare la cheie
  • Siguranța și confortul unui ansamblu de tip „Gated Community”
  • Spații verzi amenajate
  • Loc de joacă pentru copii
  • Stații de încărcare pentru autoturisme electrice
  • Acces facil la zonele de interes din proximitate