Retail Park Medgidia ridică un centru comercial în Medgidia

Retail Park Medgidia SRL a obținut acordul de mediu pentru construirea unui centru comercial pe strada Independenței din municipiul Medgidia. După depunerea solicitării la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, autoritatea a anunțat publicul interesat cu privire la proiect.

Proiectul propus include construirea unui centru comercial, realizarea unui totem, împrejmuirea terenului, branșarea la utilități și amenajarea accesului rutier. Amplasarea acestuia este prevăzută pe strada Independenței, la adresele nr. 12B, 12D, loturile 1/1/1/1/1/1/1/1/2/1, loturile 4/2 și 3/2, lotul 8, loturile 5, 6/1/1 și 6/2/1.

Persoanele interesate pot consulta informațiile privind proiectul propus la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța și la sediul titularului, Retail Park Medgidia SRL, în zilele lucrătoare. Observațiile publicului sunt primite zilnic la sediul agenției menționate.

Despre Retail Park Medgidia SRL

Fondată în 2023, firma are sediul social în comuna Domnești, județul Ilfov. Asociatul unic și administratorul este Chiritoiu Andrei, care deține și alte poziții de conducere în companii precum Green Design Automation SRL, Retail Development Consulting SRL și altele.