Grand Development și Radisson Hotel Group colaborează pentru deschiderea unui resort de lux în România

Antreprenorul Ionuț Nicolescu a fondat compania de dezvoltare imobiliară Grand Development, care a încheiat recent un parteneriat cu Radisson Hotel Group pentru a deschide primul resort cu vile de cinci stele din România sub brandul Radisson Blu.

Inițial planificat ca Montebello Transylvania Resort, proiectul a suferit schimbări majore de concept. Situat într-o poiană montană de 2,6 hectare în apropierea Brașovului, acest complex de lux va include 46 de vile individuale și alăturate tip chalet scandinav, împreună cu 20 de camere de hotel, toate clasificate la cinci stele. Deschiderea Radisson Blu Grand Mountain Resort, Brașov, este programată pentru trimestrul patru din 2026.

În plus față de facilitățile de cazare, resortul va oferi un restaurant cu bucătărie deschisă, un SPA cu piscină interioară, un centru de wellness și fitness, precum și mai multe săli de conferințe pentru oaspeți.

Echipa din spatele acestui proiect impresionant include pe lângă Ionuț Nicolescu, consultantul imobiliar Cremona Maria – Andrei, coproprietar al Grand Development, Alexandru Boghiu de la Mavers Wealth Management și Mircea Drăghici de la Est Hospitality, care a oferit consultanță în domeniul ospitalității.

Radisson Hotel Group, prin intermediul mărcilor sale, are deja o prezență semnificativă în România, iar acest nou resort va completa cele trei hoteluri Radisson Blu existente în București, Brașov și Cluj-Napoca. Grand Development, condus de Ionuț Nicolescu, demonstrează încă o dată angajamentul său pentru excelentă în domeniul dezvoltării imobiliare și ospitalității.