Duşu de la Celco ia 3,2 mil. lei de la Unicredit pentru construcţia a două hale în Logistic Park Constanţa

Niculae Dușu, directorul executiv al CELCO SA, care controlează Logistic Park din Constanţa alături de vărul său Ion Duşu, au hotărât să ia un credit de 3,2 milioane de lei de la Unicredit Ţiriac Bank pentru construirea a două hale logistice în Logistic Park 1, indică o hotărâre de săptămânile trecute a companiei, consultată de revista Constructiv.

Cele două hale din LP1 vor avea suprafaţa de peste 5.300 metri pătraţi. Pentru garantarea greditului se va garanta, printre altele, şi cu ipotecă mobiliară asupra creanţelor pe contractele de închiriere de la chiriaşi din Logistic Park precum Coca Cola HBC România, Fan Courier Expres, Quadrant Amroq Beverages, KLG Europe Logistic şi alţii.

Acţionarii Logistic Park din Constanţa sunt Nicolae şi Ion Duşu, alături de Grupul DD, controlat tot de aceştia.

Niculae Dușu este directorul executiv al CELCO SA, unul dintre cei mai mari producători de soluții pentru zidărie din ţara noastră.

Proiectul Logistic Park SA a fost ridicat pe fosta platformă a Furnirom Constanţa, fosta fabrică de mobilă şi furnire. Suprafaţa totală pe care o deţine parcul este de 15 hectare, fiind situată în zona industrială a oraşului, la aproximativ patru kilometri de port. Proiectul s-a cristalizat în anul 2007, când s-a luat decizia de oprire a producţiei Furnirom.
Merită subliniat şi că în afară de Logistic Park, situat la intrarea vestică a oraşului, în Constanţa există doar depozite de clasa B sau B-.