Au început pregătirile pentru Confort Construct & Instal 2016

17 – 20 martie 2016 – Expo Aradafis CC&I

Cel mai important târg de construcții și instalații din vestul țării

 

Au început pregătirile pentru Confort Construct & Instal 2016

40 de firme din România și Ungaria și-au rezervat deja standuri la târgul internațional de construcții și instalații Confort Construct & Instal, aflat  anul acesta la a XXII-a ediție. Evenimentul va fi organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în perioada 17–20 martie 2016, la complexul Expo Arad. Ediția precedentă a reunit 80 de firme din România și Ungaria care au expus pe o suprafață de 4.000 mp, târgul fiind vizitat de peste 5.000 persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

 

Ofertă bogată de produse și servicii prezentate

În cadrul târgului vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

Oportunități de afaceri pentru firmele participante

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2016 este o platformă la dispoziția celor care își desfășoară activitatea în acest important sector economic, o bună oportunitate pentru firme de a-și prezenta vizitatorilor oferta de produse și servicii și a găsi clienți noi, de a participa la întâlniri de afaceri între firme românești și străine, de a audia prezentări pe teme de specialitate.

Noutăți și informații utile pentru vizitatori

Confort Construct & Instal  dă în fiecare an startul în  domeniul construcțiilor și instalațiilor. Vizitatorii de specialitate ți publicul larg se vor putea informa despre cele mai noi tendințe, tehnologii și materiale, vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentanții firmelor expozante și de a compara ofertele acestora, de a stabili noi contacte și de a încheia contracte.

Vă așteptăm la 

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2016 – SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ