Zacaria Group investeşte 20 de milioane de euro într-un proiect imobiliar în nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria Group intră pe piaţă rezidenţială locală cu un proiect de 280 de locuinţe – vile şi apartamente în nordul Capitalei, zonă din ce în ce mai căutată de cumpărătorii de locuinţe dar şi de investitori, se arată într-un comunicat de presă. Agentul exclusiv al proiectului este compania imobiliară Imoteca iar lansarea proiectului se va face la târgul imobilial tIMOn pe 24 martie.

Construcţia proiectului a început în toamna anului trecut, iar investiţia este estimată la 20 de milioane de euro. Complexul, denumit American Village va cuprinde 207 apartamente şi 72 de vile. „Am început să marketam acest proiect încă de anul trecut, iar interesul pentru locuinţele din Amercian Village este peste aşteptări. Persoanele care sunt interesate să cumpere locuinţe sunt în general tineri, de peste 35 de ani, cu familie şi care vor să facă un update al locuinţelor. Credem că vom reuşi să vindem toate locuinţele din proiect înainte de finalizarea construcţiei”, a declarat Rafaela Nebreda, directorul general al Imoteca, broker exclusiv al proiectului.

Proiectul American Village este dezvoltat pe Stradă Drumul Bisericii în mai multe etape. În prima dintre acestea urmând să fie disponbile 72 de vile, iar în faza a două, care va începe în iulie 2016, vor fi ridicate 6 blocuri de cinci etaje, cu 207 apartamente de 2, 3 şi 4 camere.

Vilele au câte 5 camere şi sunt disponibile în 4 variante: Montană: 53 de vile, 290 mp construiţi din care 227 mp utilizabili, Nevada: 2 vile, 319 mp construiţi din care 295 mp utilizabili, Texas: 10 vile, 240 mp construiţi din care 183 mp utilizabili şi Maryland: 7 vile, 235 mp construiţi din care 182 mp utilizabili. Ansamblul dispune de 210 locuri de parcare, din care 60 supraterane şi 150 subterane.

Pe acoperişul celor 6 blocuri vor există grădini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Toate apartamentele beneficiază de terase spaţioase, deschise, priveliştea unora dintre ele fiind deschisă către Lacul Pipera.

Din cele 207 apartamente, 76 au 2 camere şi pot fi cumpărate cu preţuri cuprinse între 65.000 euro + TVA şi 72.000 euro + TVA, 113 cu 3 camere şi cu preţuri de 78.000 euro + TVA -120.500 euro + TVA şi 18 cu 4 camere şi preţui de 103.000 euro + TVA-120.500 euro + TVA. Preţurile vilelor sunt cuprinse între 160.050 de euro şi 200.000 de euro +TVA.

Zacaria Group îşi desfăşoară activitatea de peste 11 ani în România şi face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat că o afacere de familie. Deşi şi-a extins portofoliul de investiţii în domenii variate, cei peste 100 de ani de exerienta au păstrat intact caracterul şi tradiţia unei afaceri începută în familie.

“Compania noastră este recunoscută în special pentru proiectele industriale de amploare de pe teritoriul României, deţinând în acest moment peste 200.000 de metri pătraţi de spaţii industriale în Sibiu, Albă Iulia, Arad, Oradea şi Craiova. În acelaşi timp, am dezvoltat cu success proiecte imobiliare precum Golden Valley Residence – 72 de apartamente, Eva Residence – 46 de vile, Grand Residence – 138 de apartamente, iar proiectele actuale includ dezvoltarea a încă 250 de vile, toate în judeţul Sibiu. Toate acestea confirmă standardele înalte de calitate ale companiei noastre”, a declarat Jonathan Diamantino CEO Zacaria Group.

American Village reprezintă unul din pariurile Zaccaria Group pe piaţă românească având în vedere că bucureştenii vor să aibă locuinţe de calitate.
“Proiectul este plasat ideal, reprezentând soluţii pentru cei care caută o casă care permite accesul rapid către mijlocul oraşului, dar şi către aeroport sau către zona de business Pipera. Faţă de proiectele iniţiale, am regândit planurile apartamentelor pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă, iar noile layout-uri vin cu suprafeţe generoase şi cu compartimentări bine gândite”, a adăugat X.

Imoteca are peste 12 ani de experienţă pe piaţă românească, coordonând şi adminstrand un portofoliu important de proiecte. ÎN prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing şi vânzări pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidenţiale din România, totalizând 1.300 de locuinţe în 10 proiecte din Bucureşti – Timişoara 58, Vernescu Residence, Popa Nan, Rotasului Apartments, Aviaţiei Apartments, Parisian Views, American Village, Docentilor 2-4.