Atlantis România a anunţat când va finaliza proiectul Omnis Residence din Corbeanca

Dezvoltatorul Atlantis România a anunţat că în această primăvară va finaliz primăvară proiectul Omnis Residence din Corbeanca, un ansamblu de vile construit într-o zonă limitrofă Pădurii Buciumeanca. Investiţia totală se ridică la 3 milioane euro. Lucrările de construcţii au început din 2011, odată cu cele de infrastructură. Astăzi, complexul Omnis include 20 de vile spațioase cu grădini generoase și o infrastructură completă: drumuri asfaltate, canalizare, gaze, electricitate, se arată într-un comunicat de presă.

În prezent sunt disponibile trei tipuri de vile la vânzare, promovate de agentul exclusiv al proiectului, Camino, cu prețuri începând de la 116.900 euro, TVA inclus.

„Prin acest proiect ne adresăm familiilor în cautarea unui cămin spațios, și a unui stil de viață diferit, în mijlocul naturii, la aer curat, într-o zonă rezidențială liniștită”, spune Despina Ponomarenco, fondator Camino. Dezvoltatorul plănuiește să continue investițiile în proiect și să ajungă la un total de 50 de vile finalizate. Se pot construi la cerere, trei tipuri de vile, cu prețuri începând de la 95.000 euro, TVA inclus.

Pe piața din Corbeanca, oferta Omnis se deosebește prin calitatea ridicată a construcției, garanția oferită pentru structură fiind de 100 de ani.

Atlantis România face parte din grupul elvețian New Real Estate Holding, ce dezvoltă proiecte rezidențiale și industriale în Rusia, Bulgaria, Elveția, Israel și SUA, având o experiență internațională de peste 25 de ani. În România, Atlantis este prezent din 2006, investițiile totale depășind 15 milioane euro. Dezvoltatorul are în portofoliu un alt proiect rezidențial în Domnești și terenuri pentru proiecte viitoare rezidențiale și industriale în zone ca Snagov, Moara Vlăsiei, Periș, Frumușani, Balotești, Puchenii Mari– Prahova sau Izvoarele – Giurgiu.