Lild

Lidl deschide joi primul magazin din Rădăuți

Lidl deschide joi primul magazin din Rădăuți şi ajunge la 194 de unităţi în România

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea primului magazin în municipiul Rădăuți, județul Suceava, în 17 martie. Cu această nouă deschidere, reţeaua  ajunge la 194 de magazine în toată țara. Noua unitate se va deschide pe strada Ștefan cel Mare, nr. 77-81.

Alături de noul sediu central Lidl din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care să se încadreze în standardele europene.

Printre cele mai recente noi investiţii locale anunţate de cei de la Lidl se numără un sediu nou în zona Băneasa pe locul fostei fabrici de pâine. Dezvoltarea acestuia se va realiza în parteneriat cu suedezii de la Skanska.

Va fi o construcţie care se va alimenta cu curent produs din surse solare, se va încălzi din surse geotermale şi va avea surse de încărcare pentru maşinile electrice. Construcţia va avea 15.000 de metri pătraţi şi va avea o structurată în două corpuri separate, cu 4, respectiv 6 etaje, ambele beneficiind de caracteristici energetice de clasa A. Suprafață clădirii de birouri este de aproximativ 12.500 m2 dedicați clădirii la care se adaugă alţi 2.400 m2 pentru un nou magazin Lidl.

Activând în 26 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, multinationala se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

Constructiv official site