Austriecii de la A-Heat au început lucrările de extindere a complexului Therme de lângă București

Dezvoltatorii complexului Therme din Bucureşti, austriecii de la A-Heat, au început mai devreme cu şase luni lucrările de extindere, în condiţiile în care aproape 200.000 de persoane au vizitat piscinele în primele două luni de la deschidere, un ritm mai rapid decât cel aşteptat.

”Cifrele pe care le avem după primele două luni de la deschidere ne-au confirmat ipotezele pe baza căror am dezvoltat acest proiect. Ne apropiem de 200.000 de vizitatori mai repede decât am planificat, am extins deja echipa la peste 400 de angajaţi – o capacitate pe care urma să o atingem după 9 luni de la deschidere. Am început deja să lucrăm la extinderea proiectului mai devreme cu 6 luni decât estimasem iniţial”, a declarat Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat.

Zona dedicată familiei şi distracţiei, Galaxy, va beneficia de o serie de extinderi ce vor fi date în folosinţă începând cu luna martie şi până la finele lunii iunie. „Cu o investiţie adiţională ce se va ridica la aproximativ 6 milioane de euro, până la mijocul verii, zona Galaxy va fi extinsă cu o piscină exterioară cu poolbar, un restaurant cu o capacitate de 500 de locuri, o zonă adiţională de relaxare cu 450 de şezlonguri şi un nou tobogan spectaculos, Sky River. După primele 6 luni vom fi în măsură să anunţăm şi alte planuri de dezvoltare”, a mai spus managerul.