Ce planuri are Liebrecht & wooD pentru piața românească în următorii ani

România este o țară înfloritoare, care se va bucura de o dezvoltare masivă în următoarele decenii, susțin reprezentanții dezvoltatorului imobiliar Liebrecht & wooD România. Într-un comunicat de presă prilejuit de aniversarea a 15 ani de prezență pe piața autohtonă, se oferă detalii cu privire la viitoarele proiecte ale companiei în țara noastră. Acestea includ:

– Frumușani Residential Park, primul complex rezidențial al grupului în România, se află în etape avansate de planificare și noi informații despre proiect vor fi dezvăluite în curând. Frumușani Residential Park va fi un amplu proiect rezidențial, cu 5,000 locuințe situate în zona de est a Bucureștiului, în afara aglomerației urbane. Conceptul prevede crearea unei comunități satelit a Capitalei, în care locuitoriise vor putea bucura de confort și liniște într-un cadru natural format din păduri, lac și vie, dar în același timp vor rămâne în apropiere de inima orașului. Proiectul va fi dezvoltat în etape, pe parcursul a circa 10 ani, și va presupune un volum de investiții de circa 300 milioane euro.

– Cernica Retail Park – un proiect de retail cu o suprafață închiriabilă totală de88,000 m.p. și o valoare a investiției de aprox. 110 milioane euro – are la bază conceptul de ”power centre” și va fi o destinație majoră de cumpărături în estul Capitalei, poziționată în mod strategic lângă autostrada A2 și Șoseaua de Centură.

Atât Cernica Retail Park, cât și Frumușani Residential Park vor beneficia de acces direct din și către autostrada A2, grație unui nou drum – dezvoltat de Liebrecht & wooD Group în urma unei investiții de 5 milioane euro – care va asigura conexiunea facilă cu centrul Bucureștiului.

Mai mult, Liebrecht & wooD Group deține terenuri cu o suprafață cumulată de 280 hectare în România, ceea ce va genera noi oportunități de dezvoltare pe termen lung în piața locală.