EXPOWOOD brașov, o singură platformă pentru toți!

În numai patru săptămâni de la înscriere, un număr de 58 de firme, reprezentând 174 de branduri internaționale, și-au anunțat participarea la ediția a XV-a a târgului EXPOWOOD 2016, solicitând un spațiu expozițional total de 1.900 mp.

Reprezentanțe ale celor mai mari producători internaționali, cum sunt: SCM, Biesse, Cefla, Milesi, Casolin, Masterwood din Italia; Homag, Weinig, Martin, Holz Her, Kahl, Festool,Weimann, Noe din Germania; Posch, Mus Max, Hasse, Bernardo din Austria; John Deere, Wood Mizer, Graco din SUA și lista este foarte lungă. Printre greii la nivel mondial vor fi prezente și mărcile românești: Sanu, TAF, Kraker, Linker și Sudokord.

La EXPOWOOD, la fel ca și la Ligna Hanovra 2015, un loc important îl va avea tema energiei din lemn. Astfel, vor fi prezentate mai multe tehnologii de producere de peleți, bricheți, biomasă, tocătură și lemn de foc.

Demonstrații practice pe mașini și utilaje pentru prelucrare primară și secundară a lemnului, precum și a exploatării forestiere.

Mașini cu comandă numerică, tehnologie pentru prelucrare panouri, tehnologie pentru lemn masiv, dispozitive de ridicare, manipulare și alimentare, uscătoare, gatere, tractoare forestiere, consumabile și accesorii.

Oferte promoționale, tombolă, seminarii, consultanță FSC, posibilități de finanțare, securitatea muncii, software pentru case de lemn, software de proiectare mobilier și amenajări interioare.

Toate acestea sunt doar câteva oferte excepționale pentru a întregi motivația vizitatorului profesionist deschis la noutăți și cu dorință continuă de perfecționare.

Am rupt continuitatea tradiției ca să ne reinventăm într-o nouă locație. Nu pierde ocazia! Vizitează EXPOWOOD 2016!

Pentru inscrieri expozanti