Renovarea centrului comercial Mercur Center Craiova va fi gata în luna iunie

Centrul comercial Mercur Center Craiova, care are până acum peste 90% din spaţii închiriate, va fi deschis pe 9 iunie anul acesta, în urma unei investiţii de modernizare de 12 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al Evobrand remis presei. Mercur Center, deţinut în proporţie de 93% de SIF Oltenia, are o suprafaţă construită desfăşurată de 24.000 de metri pătraţi şi a fost închis din luna septembrie pentru lucrări de modernizare.

Centrul comercial din Craiova va găzdui, din 9 iunie, peste o sută de magazine, iar cinematograful cu şase săli digitale, Inspire Cinema (1.800 metri pătraţi, 580 locuri) va fi una dintre „atracţiile principale” ale centrului, precizează sursa citată.

„Gradul ridicat de ocupare înregistrat la această dată pentru Mercur Center arată atractivitatea de care se bucură acest proiect şi încrederea pe care ne-o acordă partenerii noştri. Acest lucru ne responsabilizează să le oferim craiovenilor şi nu numai, magazine de fashion, cele mai bune restaurante şi cafenele, dar şi un mediu plăcut şi alternativ pentru petrecerea timpului liber de calitate. Suntem convinşi că vom îndeplini toate aceste condiţii şi Craiova va avea un centru comercial elegant, avangardist, cu cele mai bune opţiuni pentru întreaga familie. Pentru a satisface toate preferinţele continuăm să completăm mixul de chiriaşi şi vom anunţa noi brand-uri în perioada următoare”, a declarat Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.

La finele anului trecut, Mercur Center a trecut printr-un proces de rebranding, desfăşurat de compania Evobrand pe un interval de câteva luni. „Noua imagine este reprezentată de un fluture viu colorat, simbolizând transformarea radicală prin care trece centrul comercial, ce se doreşte a fi la deschidere un reper pe piaţa de profil din regiune”, precizează comunicatul.

La parter, etajul unu si doi vor maagazine de fashion şi accesorii, bijuterii, încălţăminte, articole sportive şi servicii, în timp ce etajul trei va fi destinat zonei de restaurante, cafenele, cofetării, dar şi spaţii de joacă şi divertisment pentru copii. La etajul patruva fi amenajat un cinematograf multiplex cu şase săli şi o zonă de divertisment care include şi un casino.

„Va fi un mix comercial, cu zone de cumpărături și divertisment. La etajul patru va fi un cinematograd, cu o suprafață de 1.800 de metri pătrați, cu șase săli de cinema digitale şi 580 de locuri. Va fi și un cazinou și un bar, iar la etajul cinci va exista o sală de fitness și aerobic”, a declarat recent Răduț.