NEPI a început extinderea Brăila Mall

Fondul de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) va extinde şi moderniza Brăila Mall, cel mai mare centru comercial din zona de sud-est a ţării. În acest fel, la finalizarea lucrărilor, până la sfârşitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o suprafaţă totală de 57.250 mp inchiriabili.

”Obiectivul acestei investiţii este de a aduce clienţilor noştri din sud-estul ţării în perioada următoare mai multe opţiuni de cumpărături şi de petrecere a timpului liber prin îmbogăţirea mixului de magazine şi restaurante cu branduri de renume naţional şi internaţional,” a declarat Tiberiu Smaranda, director executiv în cadrul NEPI.

Lucrările de modernizare au început în cursul acestei luni cu recondiţionarea galeriei Carrefour, fiind totodată şi prima zona deschisă publicului în cadrul centrului comercial, la inaugurarea să la finalul anului 2007. Tot în această luna a început şi extinderea zonelor de food court şi divertisment, care va fi dată în folosinţă în perioada imediat următoare.

Centrul comercial are în prezent o structura mixtă de chiriaşi. Astfel, zona fashion este reprezentată de H&M, Deichman, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Otter, Hervis, Benvenuti, zona de food şi divertisment este completată de KFC, Segafredo, iar centrul comercial dispune de un patinoar permanent şi cinematograful multiplex Cinema City.

Hypermarketul Carrefour, BricoDepot, Pepco, Naturlich, Lems, Altex şi Flanco completează oferta Brăila Mall.

Brăila Mall este deţinut de fondul de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) şi este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătură, Comună Chişcani.