FF Group a finalizat renovarea unei clădiri istorice de pe strada Ion Câmpineanu din București

FF Group România, subsidiară a grupului elen Folli Follie Grecia, a finalizat investiția de 10 milioane euro în clădirea istorică de pe strada Ion Câmpineanu nr. 2, în apropiere de Piața Universității, unde a deschis și un magazin collective. Investiția a inclus achiziția proprietății de 5.000 metri pătrați, reconstrucția și renovarea clădirii.

Proiectul îmbină elemente ale arhitecturii interbelice, academism francez şi art nouveau cu elemente moderne, minimaliste şi sofisticate, având statul de monument istoric. Imobilul a fost ridicat la începutul anilor 1900.

Clădirea găzduiește cel mai mare magazin collective, brand deținut de FF Group, care se întinde pe 3 niveluri, iar celelalte 4 etaje sunt destinate birourilor și noii locații Biutiful care se va deschide anul acesta la ultimul etaj. “Prin finalizarea acestui proiect, FF Group România se poate mândri atât cu lansarea noului flagship-store collective, cât și cu performanța de a readuce la viață o clădire monument istoric”, a declarat Cristian Beznoska, CEO – FF Group România.

Compania FF Group Romania, parte a FF Group – Grecia, este unul dintre cei mai importanți distribuitori si retaileri naționali de articole de sport și fashion. Compania deține la nivel național o rețea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Calvin Klein Jeans, Folli Follie) și magazine multibrand (collective, _kix).