Continental adaugă 7.000 de metri pătrați la fabrica de componente electronice de la Timișoara

Compania germană Continental investește 12 milioane de euro în mărirea spațiului de lucru cu peste 7000 metri pătrați la fabrica de componente electronice de la Timișoara. Construcția halei a început miercuri, 25 mai.

„Obiectivul nostru este ca până la finalul acestui an să încheiem lucrările de construcţie ale extensiei astfel încât să putem să onorăm comenzile clienţilor nostri. Ca urmare a acestei investiţii vor rezulta peste 7.000 m2 de spaţii destinate birourilor, depozitării, respectiv zonelor sociale (vestiare, bucătării şi spatii sanitare)”, a spus directorul fabricii, Franciscoxavier Pujol.

Extinderea aduce la Timișoara noi locuri de muncă. La finalul anului, fabrica de componente electronice Continental din Timişoara va dispune de o suprafaţă de peste 21.000 m2.

În perioada 1999-2015, Continental a investit 1.130 de milioane de euro în activităţile din România, unde sunt reprezentate toate cele 5 divizii și aproximativ 16.500 de angajaţi. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București.